Početna Obavijesti iz Indigo svijeta

Vikend-program za žene ISTRAŽIMO ZAJEDNO SVA SVOJA LICA, Fužine

Datum objave: 16.08.2017

Oglašivač:

Opustite se u atmosferi međusobnog povjerenja,

obnovite svoje unutarnje resurse,

odmorite um u tišini prirode,

povećajte razinu samopoštovanja,

na vikend-retreatu


ISTRAŽIMO ZAJEDNO SVA NAŠA LICA

program za osnaživanje samopoštovanja žene


u Fužinama, Gorski kotar,

od petka do nedjelje - 22. do 24. rujna 2017.


Voditeljica Sandra Baksa, prof., živi i radi u Zagrebu. Predavanja i radionice na temu životnih vrijednosti i samorazvoja te tečajeve meditacije održava niz godina. U posljednjih nekoliko godina dublje istražuje teme nenasilne komunikacije i osnaživanja samopoštovanja žena. Koordinira radom Centra za duhovni razvoj Brahma Kumaris Hrvatska koji svoje tečajeve i aktivnosti ne naplaćuje.

Uz seminar Četiri lica žene kao nadahnuto putovanje natrag u centar sebe, doživite čar jutarnjih meditacija, energizirajte tijelo joga vježbama i opuštajućim šetnjama i povećajte osjećaj lakoće zdravom vegetarijanskom prehranom...


Priuštite si novi doživljaj sebe!


Napomene:

U petak program počinje u kasnim popodnevnim satima, nakon radnog dana (ne mora se uzimati slobodni dan). Fužine su mali i tihi turistički gradić, od Zagreba udaljen svega 1,30 h, a od Rijeke 40 minuta.

Smještaj je uglavnom u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u Fužinarskoj kući, Franje Račkoga 30: http://info-hrvatska.info/imenik/turizam/hosteli/fuzinarska-kuca-fuzine.html.

Za cijenu i dodatne informacije te upite molimo Vas da kontaktirate 091-1770-550 ili na [email protected]. Seminar niti druge aktivnosti se ne naplaćuju, sve osobe u timu volontiraju, a cijena podrazumijeva smještaj i hranu (puni pansion) te materijale potrebne za rad.

Molimo Vas da se prijavite što prije jer je broj mjesta ograničen.

Više o samom programu možete vidjeti na http://www.meditacijabk.hoola.hr/show.jsp?page=532129.

kao i na http://sretna.story.hr/psihologija/koje-je-vase-od-4-lica-zene/

S radošću Vas očekuje cijeli tim!