Početna Web shop Usluge i oglašavanje Astro Tarot Pitaj tarot (standardno tumačenje)

Pitaj tarot (standardno tumačenje)

500,00 kn | 66,36 €
Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn

Postoji mnogo različitih spreadova tj. načina otvaranja karata s pomoću kojih sagledavamo situacije i dobivamo odgovore na pitanja, a posljednjih su desetljeća tumači tarota bili vrlo kreativni u smišljanju novih. Osobno, najčešće više ne koristim standardne spreadove već svakom klijentu i pitanju pristupam individualno, pa skrojim novi spread u odnosu na pitanje što mi omogućava da pogledamo upravo one strane situacije koje klijenta i zanimaju. 
Tarot možemo pitati sve vrste pitanja, od onih praktičnih i životnih koji se tiču ljubavi posla i zdravlja, do pitanja o našoj životnoj svrsi, duhovnom putu, najboljem načinu na koji možemo nadići neku lošu naviku, pristupiti nekoj situaciji i sl. 

Istaknula bih da je pristup tarota malo više psihološki i intimniji, on razgovara s nama i traži malo veću angažiranost s naše strane od horarnog horoskopa. Naime, svi reagiramo na slike, prepoznajemo ih, asociraju nas na nešto i pokreću emocije u nama, dok astrološki simboli malo znače onima koji se ne bave astrologijom zbog čega horar više zvuči kao objava nego kao interakcija. Zbog ovog bi tarot bio malo prikladniji za ljude, ili određene situacije kad želimo biti kreativniji u pronalaženju rješenja i kad je onaj faktor nas samih istaknutiji. Primjerice, mogli bismo pitati horar „hoću li dobiti ovaj posao“ a on nam odgovori hoćeš ili nećeš, bit će ti otprilike tako i tako, što je korisno jer se možemo unaprijed pripremiti, više ili manje računati na taj posao. No tarotu možemo postaviti malo opširnije i kompleksnije pitanje poput „što me sprečava da dobijem posao koji me ispunjava, što mogu učiniti iznutra a što izvana da ga dobijem“ i sl. Ponavljam, i jedna i druga tehnika su vrijedne, tarot nam, po meni, daje više slobode, ali s druge strane i odgovornosti da je iskoristimo.
 

Tarot

Jeste li ikad imali nedoumicu, pitanje ili problem koji Vam zadaje glavobolju te poželjeli saznati stvari koje ne možete doznati običnim metodama ili čak zaviriti u budućnost?

S tarotom radim još od srednje škole te ga i danas koristim kad mi treba usmjerenje ili uvid u neku situaciju, no i sama sam se pitala kako zapravo djeluje, kako nasumično izvučena slika može reći nešto smisleno o nama, našem životu ili budućnosti?

Donekle nam je jasno da bi položaji planeta mogli direktno utjecati na nas i naš život ili ga barem odražavati, no malo je teže pojmiti da bi špil od 78 karata imao ikakve veze s nama i našim pitanjem. Ipak, oni koji su se susreli s tarotom tj. sami ga otvarali ili se obratili kvalitetnom tumaču, znaju da sistem savršeno funkcionira.

Postavljanje pitanja tarotu možemo usporediti s postavljanjem horarnog pitanja, pa kao što je nemoguće postaviti horarno pitanje u pogrešno vrijeme, tako je nemoguće miješati karte pre dugo ili pre kratko ili ih presjeći na pogrešnom mjestu pa dobiti pogrešne karte, one koje ne bi odražavale naše pitanje. Jung bi ovo objasnio sinkronicitetom, neki idejom o Višem Ja, podsviješću, Anđelom Čuvarom ili kvantnom fizikom, no kako god objasnili ovaj fenomen, karte zaista odražavaju našu situaciju i odgovaraju na postavljena pitanja.

Riječ divinacija originalno znači komunikaciju s božanskim i tiče se tehnika kojima tumačimo božansku volju, uvjetno rečeno. S obzirom na ovo, divinacija nije tek gatanje u smislu prognoziranja budućnosti već nam zahvaljujući svojoj višoj perspektivi razotkriva ono što nam je nepoznato; pokazuje ne samo najvjerojatniji ishod sadašnje situacije, nego i nama nepoznate aspekte sadašnje situacije, kao i prošle utjecaje i uzroke, što vrijedi i za tarot kao divinacijsku metodu. 
 

Neke od prednosti tarota:

 

  • Daje nam odgovore na konkretna pitanja.
  • Služi za bolje razumijevanje sebe, svog duhovnog puta kao i drugih ljudi.
  • Pruža uvid u sadašnju situaciju, prošle uzroke i najvjerojatniji ishod.
  • Pomaže nam da se usmjerimo.
  • Vodi nas, upozorava i savjetuje, a ponekad i kori ili zeza.


Iako se ljudi najčešće obraćaju tarotu sličnim pitanjima kao i horarnoj astrologiji pitajući za posao, ljubav, novac, odnose s obitelji tj. životna pitanja, možemo ga koristiti i na način koji nam daje više slobode u kreiranju spreadova (metoda otvaranja) ali i konačnog ishoda, možemo razgovarati s njim. Tarot kao da funkcionira u sloju astralnog svijeta koji je fluidniji i u kojem budućnost nije potpuno kristalizirana pa iako najčešće odredimo jednu poziciju za onaj najvjerojatniji ishod – tj. budućnost, glavni je fokus onaj psihološki: razumijevanje sadašnje situacije i uviđanje što bismo mogli učiniti da preusmjerimo tijek svari u svoju korist. Razlika je samo u tome što tarot funkcionira u (po mom iskustvu) malo fluidnijem sloju, možda zbog slika, alata kreativne imaginacije, naspram matematički izračunatih pozicija simbola u horarnoj karti, zbog čega sa slikama na tarot kartama možemo razgovarati na jedan intimniji način, razmjenjivati energiju i ući s njima u dijalog kao s ljudima, dok se horarni horoskop više doima poput jednostranog razgovora tj. objave. Iako su ove dvije tehnike drugačije prirode te bi horar više spadao pod vlast lijeve polutke mozga, a tarot desne, oba alata su vrijedna i na nama je da procijenimo, tj. osjetimo, koji nam je u određenom trenutku korisniji.

Iskustva zadovoljnih korisnika

Ovim putem javljam Vam kratke dojmove i iskustva koja sam imala s Vama.
Kod Vas sam koristila horar i tarot. U oba slučaja ste mi pomogli i bili 100% u pravu. Sve sto ste rekli i tumačili, sve se ostvarilo.
Ubuduće kada ću imati kakav problem, javit ću se s punim povjerenjem.
Želim Vam sve najbolje u budućem poslovanju. Stvarno. Od srca.
(N.S.)

Prijateljica mi je "šapnula" za Sanju i odlučila sam dogovoriti termin. Iznenadila me brzina vezana uz dogovor, sve je bilo riješeno u 3 dana. O kartama koje su se otvorile dobila sam opširno pojašnjenje kojim sam bila izuzetno zadovoljna.
Sudbinu ne možemo mijenjati ali možemo postaviti pitanje tarot kartama koje drži osoba koja ih zna protumačiti, dati savjet i pripomoći da zaobiđemo zamke koje nam stoje na putu.
Na konkretna pitanja dobila sam konkretne odgovore i vrlo sam zadovoljna Sanjinom uslugom. Toplo preporučam svima koje zanima što im donosi sutra, prekosutra i kako se postaviti u određenim situacijama u kojima se nađemo.
(Zadovoljna korisnica T.)

Iako je tarot nastao kao kartaška igra i često pokazuje smisao za humor (pa i sarkazam), važno je da mu, kao i svim ostalim metodama divinacije, pristupimo razumno i odgovorno. Ovo znači da bismo ga trebali pitati jedino stvari koje su nam zaista važne i stvarno nas zanimaju i pristupiti mu zrelo tj. unaprijed prihvatiti mogućnost da nam pokaže i stvari koje nam se ne sviđaju. Kao i u slučaju horara, ne bismo trebali uzastopno postavljati jedno te isto pitanje sve dok ne dobijemo odgovor koji nam se sviđa, očekivati od tarota da nas vodi za ručicu i donosi sve odluke umjesto nas, niti, naravno, čeprkati po tuđoj intimi s pomoću karata.

 

Naručivanje tumačenja tarota

Nakon izvršene narudžbe, kontaktirat ćemo Vas na Vaš e-mail sa daljnjim uputama.
Za izvlačenje samih tarot karata naći ćemo se virtualno, ali u stvarnom vremenu putem gmail chata, Facebook messengera, whats appa ili telefona, za što ćete odvojiti cca 5 minuta.
 

Vaša Sanja:)

500,00 kn | 66,36 €
Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn