Početna Web shop Rasprodaja zaliha Traka (narukvica) za čišćenje aure i uzemljivanje

Traka (narukvica) za čišćenje aure i uzemljivanje

99,00 kn
49,50 kn

Život u gradu nas je odvojio od prirode, a asfalt i gumeni potplati na obući drže nas u stalnoj izolaciji od blagotvorne energije majke Zemlje.
Uzemljivanje je postupak balansiranja naše energije kroz povezivanje sa zemljinim električnim potencijalom.

 

U idealnom slučaju uzemljit ćemo se putem direktnog polaganja bosih stopala ili dlanova na zemlju, prilikom boravka u prirodi ili dok radimo u vrtu.

No život u gradu nas je odvojio od prirode, a asfalt i gumeni potplati na obući nas drže u stalnoj izolaciji od blagotvorne energije majke Zemlje.

Kako smo dodatno okruženi i štetnim tehničkim zračenjem, s vremenom u našem organizmu nastaje poremećaj koji se može ispoljiti u obliku nervoze, razdražljivosti, umora, stresa, nesanice, glavobolje i drugih simptoma.

Zapitaj se kad si zadnji put bos šetao po zemlji? Uzemljivanje je sušta potreba našeg bića ako želimo zadržati dobro psihičko i fizičko zdravlje!


Traka za uzemljivanje osmišljena je kao pomoć u svim onim trenucima kada nismo u prirodi. Možeš je koristiti u uredu ili u svom domu.

Sama upotreba je vrlo jednostavna - metalnu štipaljku na kraju žice potrebno je zakvačiti na kontakt za uzemljenje u utičnici (ili na uzemljeni metal kao što je npr. željezna šipka zabodena u zemlju), a traka se postavlja na zglob ruke ili stopala tako da njen metalni dio direktno dodiruje kožu u što većoj površini.

INDIGO REVIEW:
Princip čišćenja aure putem uzemljivanja poznat nam je još od kraja devedesetih. Tih smo godina eksperimentirali s ugrađivanjem i uzemljivanjem bakrenih i drugih žica i zatim pratili učinak na meditacije. Ovaj smo sistem posebice koristili u trenucima pada energije, energetskog iscrpljivanja u međusobnim kontaktima, čak i prilikom razgovora na telefon ukoliko bi razgovor bio "težak" iz bilo kojeg razloga (npr. razgovor s teško bolesnom osobom). Danas je ovaj proces znatno pojednostavljen jer ovaj se proizvod u trenu može priključiti na tvoju utičnicu i nema potrebe da ukućane ljutiš svojim eksperimentima i robusnim "rješenjima". Posebna preporuka za osobe koje žive u stanovima, na višim katovima, jer za njih je uzemljenje od iznimne važnosti.    

Karakteristike:

  • Težina: 25 g
  • Mekana provodljiva elastična traka za postavljanje oko zgloba je univerzalne veličine, izrađena u kombinaciji najlona i vlakana nehrđajućeg čelika /nikla
  • Spiralna žica za uzemljenje je izrađena od provodljivog materijala, ima ugrađen otpornik 1M ohm ± 5%, a izvana je obložena poliuretanom 
  • Duljina kabla: 65-150 cm
  • Narukvica eliminira elektrostatički naboj tijela te je pogodna prilikom rada s računalnim i elektronskim komponentama


Napomena: Obavezno držati van dosega djece! Ne gurajte vrh štipaljke u utičnicu!

99,00 kn 49,50 kn