Početna Web shop Orgoniti Orgonske piramide Orgonit piramida - Rozenkvarc - Cvijet života - 7 cm

Orgonit piramida - Rozenkvarc - Cvijet života - 7 cm

35,32 €

Poboljšajte vašu energetsku harmoniju s orgonitnom piramidom  

Otkrijte harmoniju između vašeg tijela i uma s našom orgonitnom piramidom koja je napravljena od visokokvalitetnih kristala rozenkvarca, smole i metala. Ova piramida kombinira snagu rozenkvarca s simbolom cvijeta života, pružajući vam snažnu energetsku podršku za vaše duhovno i emocionalno blagostanje.

Svi orgonitni predmeti su umjetnički izrađeni s duhovnom inspiracijom pa svaki ima svoj jedinstveni dizajn. Slika proizvoda varira u odnosu na proizvod koji ćete primiti.

Iskusite transformaciju energije s našom orgonitnom piramidom, izrađenom u Indiji s pažljivo odabranim materijalima. Ova piramida od 7 cm kombinira ljekovite osobine rozenkvarca s geometrijskom simbolikom cvijeta života, stvarajući poticaj za balansiranje vaše vitalne energije. Udobno se smjestite u vaš prostor i dopustite da ova piramida potakne pozitivne vibracije, potičući unutarnju ravnotežu i mir. Smanjite stres, poboljšajte koncentraciju i otvorite se prema dubljem duhovnom iskustvu uz našu orgonitnu piramidu rozenkvarca.

  • Porijeklo: Indija
  • Težina: 0.15Kg 
  • Dimenzije: 7x7x5 (cm)
  • Sastav: prirodni kristali, smola i metalna špena

Upozorenje: Orgonska piramida nije medicinski uređaj i ne može se koristiti za liječenje bilo kakvih bolesti.

Očekivani rok isporuke: 5-7 RADNIH DANA
ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆA KUPNJA/OSOBNO PREUZIMANJE U FIZIČKOJ POSLOVNICI.