Početna Web shop Očitanje misije duše Očitanje misije duše

Očitanje misije duše

850,00 kn

Prijeđi granicu mašte i spoji se sa svojom dušom, istinom koja tinja duboko u tebi.ZAŠTO NARUČITI OČITANJE MISIJE DUŠE?

 • Ako želiš otkriti svoje prioritete u ovoj inkarnaciji (što ti je najvažnije činiti).
 • Ako ti je, iz bilo kojeg razloga, blokirano jasnije viđenje samog sebe.
 • Ako si znatiželjan i želiš bolje upoznati samog sebe.
 • Ako se nalaziš "pred zidom" i ne znaš kamo dalje. 
 • Očitanje duše ti može pomoći u tome da se približiš svojim snovima, da prepoznaš i počneš primjenjivati talente po kojima si poseban.
 • Ovo očitanje je "ekskluzivno" i u pravilu se radi jednom u životu - to su generalne smjernice kojima se uvijek možeš vraćati, pogotovo u trenucima tjeskobe, teškoća i nedoumica. Očitanje ćeš primiti na svoj e-mail kako bi ga mogao arhivirati.

 

Očitanje vršim isključivo NA DALJINU, pomoću tvoje slike. Procesom očitanja dobivam uvid i smjernice za područja koja mi se INTUITIVNO pokažu važnima. Poruke koje primam najčešće su zgusnute, kratke i jasne i ciljaju na bitne stvari koje bi osobi mogle biti od iznimne pomoći u ovom životu.

Primjerice, očitanje bi moglo ukazivati na:

 • potencijale,
 • talente,
 • izazove, 
 • blokade,
 • želje duše itd. 


Važno je napomenuti da se ovdje ne radi o proricanju budućnosti!


Svako očitanje je drugačije, nema šablone po kojom radim, a ni duljine teksta koju pokušavam ostvariti. Kod nekih klijenata intuitivno mi dolazi više informacija, dok kod nekih samo kratke napomene.

Tijekom očitanja često vidim prošli život klijenta. Naime, u svojim sam istraživanjima otkrio da je minimalno jedan prošli život u bitnoj vezi s nečijom trenutnom inkarnacijom i to najčešće nije, linearno gledajući, život koji je prethodio ovom. Mi nismo slučajno ovakvi kakvi jesmo - naše težnje, želje, stavovi, pa i izgled, imaju svoj uzrok i korijen upravo u prošlim (paralelnim) inkarnacijama.

U stvarnosti, radi se o bloku povezanih, no vremenski "raštrkanih" inkarnacija, čiji sukus prepoznajem tj. razotkriva mi se tema ili sklonosti koje duša želi naučiti, razviti ili proživjeti unutar tog bloka inkarnacija. Klijentu tada dajem opća uputstva o tome što mu je činiti, gdje su mu slabe i jake točke, što treba razvijati, što kod sebe treba ponovno osvijestiti itd. 

Dakle, tekst očitanja koji ću ti poslati sagledan je s razine tvoje duše i više povezanih inkarnacija, što znači da ti se ponekad može činiti da postoji  odstupanje u odnosu na tvoj trenutni ljudski karakter i okolnosti ovog života. Npr. očitanje može reći kako si hrabra duša, a ti se s tim možda nećeš složiti jer u ovom životu strahuješ od raznih stvari. No moguće je da se tvoja hrabrost u prošlim životima pod normalno izražavala, a trenutno je zatomljena. Ovakvo odstupanje ujedno je znak na čemu osoba konkretno treba raditi, jer svrha je integrirati i živjeti pravog sebe i osloboditi svoje prirođene potencijale. U svrhu oslobađanja tih potencijala konstruirao sam posebno programiranu glazbu koja je sastavni dio očitanja duše i koju možeš downloadati. 

| Članak koji govori o zanimljivom fenomenu koji sam otkrio istraživajući prošle živote možeš pročitati ovdje. |

Nadalje, bilo je slučajeva da osobe za koje radim očitanje očekuju vrlo detaljan podatak u vezi zaposlenja, no ova vrsta očitanja više pruža opće smjernice i bazira se na nivo duše i urođene sposobnosti, a rjeđe pruža konkretniji uvid s čime bi se osoba egzaktno trebala baviti. No, mogao bi dobiti uputu kao što je npr. "zaštita drugih", a od tebe zatim ovisi da li će to biti policajac, vatrogasac, zaštitar, član Greenpeacea ili nešto peto.

Garancija povrata novca

U pravilu, ovakva vrsta čitanja se radi jednom u životu. Od klijenata mahom dobijam pozitivne povratne informacije. Mnogi su nakon očitanja dobili potvrdu za ostvarenje dugo odgađane životne odluke, a neki su imali i emocionalnu reakciju. Očitanja su jako pomogla klijentima na važnoj životnoj raskrsnici, poput one da li da se upuste u privatni posao, promijene mjesto stanovanja ili krenu u avanturu i slijede vlastite osjećaje.
Duša želi biti prepoznata, duša nas želi voditi i nadahnjivati. Neke samo treba malo pogurati, nekima treba potvrda nečeg što o sebi već znaju, a nekima treba jača i ozbiljnija pomoć, makar to bila jedna rečenica, jedna informacija, ali koja je za njih životno važna. 

Iskrenost i poštenje shvaćam vrlo ozbiljno - ukoliko čitanje duše neće rezonirati s tobom i ukoliko ćeš smatrati da ti nije donijelo nikakve koristi, primit ćeš puni povrat novca. Do sada nisam imao takav slučaj, ali zadržavam pravo da ti vratim novac ukoliko mi se iz bilo kojeg razloga priča tvoje duše ne "otvori". Živimo u napetim i teškim vremenima i neke se stvari jednostavno ne mogu forsirati. Na ovaj način ni ti ni ja nećemo imati pritisak.

O.K., sada kada smo riješili i taj dio, pogledajmo što su rekli neki od mojih klijenata.  

Uglavnom, veliko veliko hvala, mislim da niti pojma nemate koliku pomoć ste mi pružili i kolko mi je to bilo potrebno!! Izabrali ste baš lijepi posao, Hvala još jednom.
(Marija Kolmanić, Irska) 
  


Hvala Vam na svemu. Dobila sam od Vas jednu novu perspektivu, novi i drugačiji pogled na neke stvari, koji mi je došao u pravom trenutku. Drago mi je što sam uopće imala priliku saznati za Vas i Vaš rad koji ću pratiti i dalje na Vašoj web stranici! Mislim također da poslu kojim se bavite pristupate izuzetno odgovorno i profesionalno (to se vidi po raznim stvarima), klijente shvaćate ozbiljno i posvećujete se. Svaki Vaš odgovor fokusiran je i individualiziran, autentičan, nema površnosti, općih mjesta i fraza iz new age literature. Nadam se - i bilo bi dobro - da bude sve više ljudi koji će imati potrebu rasvijetliti misiju svoje duše i koji će znati što dalje u životu raditi s informacijama koje od Vas dobiju. 
(anonimna klijentica)


     


Moja iskustva sa porukama sopstvene duše su bila fascinantno očekujuća, razumljiva i potrebna...zahvalnost velika. 
(Alen Sitarić, Zagreb)

Bilo mi je jako dirljivo čitati i dosta mi je razumljivo sa stajališta ovog života. Mogu reći da je to potvrda mojih (ne) postupanja. I da znam da sam na "svom" putu što mi je izuzetno važno. Puno hvala još jednom na očitanju jer sam shvatila da sam na pravom putu uz određene korektive, naravno.
(Martina Gradiška, Zagreb)

Prošle godine smo, svaka za sebe, moje kćerke i ja dobile vaše očitanje duše. Pročitala sam ih jako puno puta, bila sam oduševljena time koliko ste precizno opisali moju djecu. Isto tako sam ostala iznenađena svojim očitanjem, mogu reći da mi je to pomoglo da se bolje razumijem i prihvatim, da ne osuđujem toliko druge za ono što sam do sada prošla u životu. Hvala vam.
(D.T.)
POKLON ZA SVE NARUČIOCE OČITANJA DUŠE: 

ANEMONA "SOUL JOURNEY" - POSEBNO PROGRAMIRANA BRAINWAVE GLAZBA

 

Među prvim čitanjima bilo je i čitanje moje vlastite duše. Bio je to osjećaj pun ganuća, kao kada nakon dugo vremena sretneš starog dobrog prijatelja.

| Cijeli članak o tome kako sam primio sposobnost očitavanja misije duše možeš pročitati ovdje. |
 

Susret s mojom dušom iznjedrio je i upute za izradu posebno programirane brainwave glazbe pod nazivom "Soul Journey" koja je poklon naručiocima očitanja duše. Glazbu možeš downloadati po izvršenoj i uplaćenoj narudžbi očitanja misije duše (download linkovi nalazit će se na dnu e-maila kojeg ćeš zaprimiti).

 • Slušanje ove glazbe je tvoja "domaća zadaća" kroz koju ti se mogu pokazati dodatne informacije i primiti direktni uvidi, a koji proizlaze iz tebe samog. 
 • Možeš ju slobodno koristiti i kao pozadinu za vrijeme duhovnih tehnika koje inače koristiš ili prilikom čitanja očitanja duše kojeg ću ti poslati e-mailom, kako bi se se dublje povezao sa samom porukom.
 • Glazba je višedimenzionalna, dizajnirana tako da te poveže s vlastitom dušom i srcem. Zamisli koje ti sve moguće darove donosi! Proširit će tvoju percepciju o svijetu koji te okružuje, pomoći da istinski zavoliš sebe i druge, širom otvoriš srce ovom čudu zvanom život i sjetiš se da si prije svega duhovno biće koje Bog neizmjerno voli.
 • Moguće je da će frekvencija glazbe početi djelovati na određenu čakru u kojoj ćeš osjećati ugodno strujanje, što je znak da se ispravlja problem koji sprječava tvoj daljnji razvoj, odnosno da se pojačava potrebna karakteristika (npr. samopouzdanje ili nježnost).
 • Mogao bi primiti konkretne uvide u vezi nekog problema ili nadahnuće na bilo kojem polju djelovanja.
 • Moguće je i da ćeš na unutarnjem planu vidjeti žive slike koje predstavljaju tvoje istinske želje. Time se zapravo razotkriva najintimniji sadržaj tvog srca i slike koje vidiš/osjećaš predstavljaju potencijalnu budućnost čije ostvarenje ovisi o tome hoćeš li sebe vjerno i hrabro slijediti.
 • Za potpun učinak glazbe molim te da koristiš slušalice.


KAKO NARUČITI OČITANJE DUŠE?

Nakon klika "Dodaj u košaricu" sustav će ti u nastavku narudžbe ponuditi mogućnost plaćanja karticama (Visa ili MasterCard) ili virmanski (e-bankarstvo, opća uplatnica). Po izvršenoj uplati odmah možeš downloadati Soul Journey mp3-ce (download linkovi nalazit će se na dnu e-maila kojeg ćeš zaprimiti), a svoje ćeš očitanje primiti u zasebnom e-mailu, ovisno o redu čekanja, pa unaprijed molim za strpljenje :)   

Za potrebe očitanja potrebno je poslati 2-3 fotografije što novijeg datuma.  Idealno je da si na slikama potpuno sam, da slika nije iz profila i da se jasno vidi cijelo lice i oči (obavezno bez sunčanih naočala).
Slike možeš poslati u odgovoru na e-mail koji ćeš automatski primiti nakon izvršene narudžbe ili na moj e-mail:  daniel.postruzin@indigo-svijet.hr

Ljubi sebe i druge i uvijek slušaj svoje srce i dušu.
Daniel Postružin

 

Preuzmi