Početna Web shop Nakit Rudraksha brojanica s pet lica - za unutarnji mir, znanje i snagu

Rudraksha brojanica s pet lica - za unutarnji mir, znanje i snagu

26,00 €

Otkrijte moć rudraksha kuglica u brojanici koja predstavlja Gospodina Šivu. Vjeruje se da donosi mir, snagu i prosvjetljenje, te održava zdravlje.

Rudraksha kuglice, koje se koriste u ovoj brojanici, imaju pet lica i predstavljaju Gospodina Šivu. Prema legendi, sjeme rudrakshe potječe iz Šivinih suza. Šiva je meditirao dugi niz godina za dobrobit svih bića. Prilikom otvaranja očiju, tople kapi suza spustile su se niz njegovo lice i tako je majka zemlja rodila rudraksha stabla.

Jogiji u Indiji i Himalajama iste ovakve brojanice koriste već tisućama godina. Vjeruje se da rudraksha brojanica donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje i pruža neustrašiv život na putu do prosvjetljenja i oslobođenja.

Ova brojanica izrađena je od rudraksha kuglica s pet lica, a duljina brojanice od prirodne svile iznosi 86 cm. Svaka kuglica ima promjer od 8 mm, a broj kuglica u brojanici je 108 plus 1 (Shiva). Tradicionalno se vjeruje da se kuglice u brojanici koriste za meditaciju i ponavljanje mantri, a broj 108 ima posebno značenje u hinduističkoj tradiciji.

Rudraksha brojanica može imati pozitivan učinak na tijelo i um, pomažući u smanjenju stresa, tjeskobe i depresije. Može pomoći u jačanju imunološkog sustava, povećanju energije i koncentracije, a također se vjeruje da donosi mir i harmoniju u život.

Svakako treba naglasiti da ova brojanica nije samo modni dodatak, već je duboko ukorijenjena u hinduističkoj kulturi i filozofiji. Ako tražite način za jačanje svog duhovnog puta, razmišljanje o rudraksha brojanici može biti korak u pravom smjeru.