Početna Web shop Nakit Narukvice Rudraksha narukvica Prehnit

Rudraksha narukvica Prehnit

33,18 €

Rudraksha narukvica Prehnit kombinira snažne energije rudrakshe i prehnita kako bi vam donio unutarnji mir, duhovni rast i radost.

Sjeme rudrakshe, prema legendi, potječe iz Šivinih suza. Vjeruje se da je Šiva meditirao dugi niz godina za dobrobit svih bića, a prilikom otvaranja očiju, tople kapi suza su se spustile niz njegovo lice i rodile rudraksha stabla. Rudraksha brojanica donosi unutarnji mir, znanje, snagu i prosvjetljenje. Ona održava zdravlje, osnažuje vas i pruža neustrašivost na putu do prosvjetljenja i oslobođenja.

Kristal prehnit, s druge strane, poboljšava vidovitost i pomaže vam povezati se s bićima viših duhovnih razina poput arhanđela i elementarnih bića. Također ubrzava vaš duhovni rast. Prehnit djeluje na solarni pleksus i srčanu čakru, osnažuje vašu volju i donosi mir i radost. Život ćete moći živjeti iz perspektive srca.

Naša narukvica je elegantan i prekrasan komad nakita koji donosi sklad i balans u vaš život. Nosite je s ponosom i osjetite snagu i blagostanje koje vam pruža.

Naručite svoju narukvicu i započnite svoje putovanje prema unutarnjem miru, duhovnom rastu i sreći danas!