Početna Web shop Zdravi kućni ljubimci Prirodne poslastice za pse Loving Paw - Sušene papaline - Poslastica za pse, 200g

Loving Paw - Sušene papaline - Poslastica za pse, 200g

9,01 € | 67,89 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 45,05 € (339,42 kn)

Loving Paw sušene papaline (ribe) 100% su prirodne i hrskave poslastice za psiće i mačke. Sušena riba (umjesto kuhana) zadržava svu svoju nutritivnu vrijednost. Riba je izniman izvor proteina za pse i mačke, iako ima relativno malo zasićenih masnoća - što je čini izvrsnom za kontrolu tjelesne težine i alergije. Riba je jedan od najbogatijih prirodnih izvora omega kiselina i esencijalnih masnih kiselina.

Prirodni proizvodi pružaju stalnu svježinu i kvalitetu:

 • od svježe zaklanih sirovina
 • bez dodatka konzervansa, šećera ili karamele
 • bez kemijskih dodataka
 • bez okusa, boja, koštanog brašna i slično
 • uz nježno sušenje
 • 100% prirodno sušeno
 • Napravljeno u Njemačkoj
 • 100% reciklirana ambalaža

Značajke Loving Paw poslastice:

 • na zraku sušene žvakaće gume
 • MONOprotein (sadrži samo jedan izvor životinjskih proteina)
 • koriste se samo sastojci prikladni za ljudsku upotrebu
 • europskog porijekla

Kako koristiti?
Riba je komplementarna hrana za pse i mačke, pa dozirajte po potrebi i prilagođavajte aktivnosti kućnog ljubimca.

Sastojci: 100% prirodno sušene papaline
Analitički sastojci: proteini 60,0% sirove masti 12,0% sirovi pepeo 8,0% vlaga 10,0%

Čuvanje: Čuvati na suhom mjestu.
Količina (neto): 200g

Proizvedeno u Sloveniji, riba porijeklom iz EU

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

 

9,01 € | 67,89 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn