Početna Web shop Zdravi kućni ljubimci Prirodne poslastice za pse Loving Paw - Poslastica za psa od bakalara i haringe, 250g

Loving Paw - Poslastica za psa od bakalara i haringe, 250g

12,16 € | 91,62 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 48,64 € (366,47 kn)

Žvakanje predstavlja zdravu stimulativnu aktivnost za vašega psa i pomaže očuvati čiste te zdrave zube. Loving Paw žvakalice su prirodno sušene bez kemikalija. Ne sadrže žito i gluten. Monoproteinske su i primjerene također za alergičare. Radi se o 100% prirodnom proizvodu. Svi proizvodi su sušeni na zraku, u potpunosti bez aditiva i dodataka.

Visoki sadržaj mesa i bjelančevina je još posebno dobra, dok je sadržaj masti veoma nizak. To osigurava optimalnu upotrebu i probavu grickalica. Zdrave su i hranjive te vesele vašeg kućnog ljubimca.

Prirodni proizvodi osiguravaju stalnu svježinu i kvalitetu:

 • Od svježeg mesa i sirovina
 • Bez dodatka konzervansa,
 • šećera ili karamele
 • Bez kemijskih dodataka
 • Bez aroma, bojila, brašna od kostiju ili slično
 • Uz nježno sušenje
 • 100% prirodno sušeno
 • izrađeno u Njemačkoj

Karakteristike Loving Paw žvakalica:

 • žvakalice, sušene na zraku
 • MONOproteinsko (sadrži samo jedan izvor životinjskih bjelančevina)
 • Korišteni samo sastojci, primjereni za ljudsku upotrebu
 • europsko porijeklo (u skladu s propisom (EG) 1774/2002)

Pored svega, žvakalice odlično utječu na dentalno zdravlje. Kako? Mehanički uklanjaju obloge, jer sušene žvakalice predstavljaju „prirodne zubne četkice“ za pse. Za vrijeme grizenja pozitivno utječu također na ponašanje: zdrava, stimulativna aktivnost za psa, koja potiče stvaranje endorfina, pridonosi k opuštanju i opstanku primarnih nagona psa i mačke.

Pojedinačna hrana za pse iz mesa 3. kategorije.

SASTAV: 80% bakalar (sušeni i mljeveni), 20% haringa (sušena i mljevena)
ANALITIČKI SASTOJCI: sirove bjelančevine: 61,6%, sirova mast: 9,1%, sirovi pepeo: 14,6%, sirova vlakna: 0,2%

Upute za upotrebu
Čuvajte kao poslasticu. Prilagodite količinu dnevnog obroka glede na unos žvakalica, da očuvate psa u primjerenoj kondiciji. Za vrijeme žvakanja, svog kućnog ljubimca držite pod nadzorom. Svježa voda mora biti psu uvijek na raspolaganju. Proizvod spremajte na sobnoj temperaturi do +25°C.

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

 

12,16 € | 91,62 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn