Početna Web shop Kućni ljubimci Poslastice za pse i mačke Loving Paw - Grickalica za pse od tvrdog sira (Large), 120g

Loving Paw - Grickalica za pse od tvrdog sira (Large), 120g

14,61 € | 110,08 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 121,70 € (916,95 kn)

Loving Paw ukusna žvakalica od tvrdog sira je odlična za pse, koji vole grickati. Žvakalica može biti odlična alternativa za osjetljive pse s alergijama ili intolerancijom. Savjet: Zadnji, maleni komadić štapića od sira možete za 2-3 minute staviti u mikrovalnu pećnicu, da promjeni oblik. Kada se ohladi, vaš četveronožni prijatelj će se razveseliti hrskavoj i brzo pripremljenoj užini od sira.

Zašto je odlična?

  • bez konzervansa, bojila i arome
  • vegetarijanska poslastica
  • bez šećera i laktoze
  • bez mirisa

Analitički sastojci: sirove bjelančevine: 65%, sirove masti: 15%, sirovi pepeo: 4%, sirova vlakna: 0,4%, vlaga: 12%
Sastav: mlijeko, djelomično obrano mlijeko, stisuto, posušeno i narezano

Iz razloga što se radi o prirodnom proizvodu, može doći do odstupanja u obliku, boji i veličini.

Savjeti za hranjenje: Jednokratna hrana za pse - ova grickalica je primjerena kao posebna nagrada i ne kao idealna hrana. Molimo, da uvijek osigurate svježu vodu za piće. Preporučujemo, da psa za vrijeme žvakanja držite pod nadzorom i po potrebi uklonite malene komade ostataka. Naše žvakalice i poslastice treba čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Proizvedeno u EU za KAIT d.o.o. u mljekarni u Schleswig-Holsteinu, Njemačka.

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

 

14,61 € | 110,08 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn