Početna Web shop Zdravi kućni ljubimci Prirodne poslastice za pse Loving Paw - Devino osušeno vlasište - Poslastica za pse, 250g

Loving Paw - Devino osušeno vlasište - Poslastica za pse, 250g

10,15 € | 76,48 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 40,60 € (305,90 kn)

Žvakanje predstavlja zdravu stimulativnu aktivnost za vašega psa i pomaže očuvati čiste te zdrave zube. Loving Paw žvakalice su prirodno sušene bez kemikalija. Ne sadrže žito i gluten. Monoproteinske su i primjerene također za alergičare. Radi se o 100% prirodnom proizvodu. Svi proizvodi su sušeni na zraku, u potpunosti bez aditiva i dodataka.

Osušeno tjeme jedno je od najtvrđih žvakača za pse i pruža dugotrajan užitak žvakanja. Naše trake za vlasište deve duge su cca 15 cm. Deva može biti izvrstan alternativni izvor proteina za osjetljive pse.

Visoki sadržaj mesa i bjelančevina je još posebno dobra, dok je sadržaj masti veoma nizak. To osigurava optimalnu upotrebu i probavu grickalica. Zdrave su i hranjive te vesele vašeg kućnog ljubimca.

Prirodni proizvodi osiguravaju stalnu svježinu i kvalitetu:

 • Od svježeg mesa i sirovina
 • Bez dodatka konzervansa,
 • šećera ili karamele
 • Bez kemijskih dodataka
 • Bez aroma, bojila, brašna od kostiju ili slično
 • Uz nježno sušenje
 • 100% prirodno sušeno
 • izrađeno u Njemačkoj

Karakteristike Loving Paw žvakalica:

 • žvakalice, sušene na zraku
 • MONOproteinsko (sadrži samo jedan izvor životinjskih bjelančevina)
 • Korišteni samo sastojci, primjereni za ljudsku upotrebu
 • europsko porijeklo

Pored svega, žvakalice odlično utječu na dentalno zdravlje. Kako? Mehanički uklanjaju obloge, jer sušene žvakalice predstavljaju „prirodne zubne četkice“ za pse. Za vrijeme grizenja pozitivno utječu također na ponašanje: zdrava, stimulativna aktivnost za psa, koja potiče stvaranje endorfina, pridonosi k opuštanju i opstanku primarnih nagona psa i mačke.

Pojedinačna hrana za pse iz mesa 3. kategorije.

SASTAV: 100% deva
ANALITIČKI SASTOJCI: sirovi proteini: 75,91%, sirove masti: 7,89%, sirovi pepeo: 4,68%, vlaga: 10,51%


Upute za upotrebu
Čuvajte kao poslasticu. Prilagodite količinu dnevnog obroka glede na unos žvakalica, da očuvate psa u primjerenoj kondiciji. Za vrijeme žvakanja, svog kućnog ljubimca držite pod nadzorom. Svježa voda mora biti psu uvijek na raspolaganju. Proizvod spremajte na sobnoj temperaturi do +25°C.

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

10,15 € | 76,48 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn