Početna Web shop Zdravi kućni ljubimci Oprema, glazba i igračke Loving Paw - Mekana igračka za psa Bull

Loving Paw - Mekana igračka za psa Bull

10,85 € | 81,75 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Zabava ne poznaje granice i znamo da se vaš kučni ljubimac voli zabavljati i maziti čak i s igračkom kao što je mekana igračka Loving Paw Bull. Napravili smo igračku koja će ga maksimalno zabaviti - bilo gdje i bilo kada, jer će sigurno postati njegova najbolja igračka do sada.

Igračka Loving Paw izrađena je od super mekanog poliestera i ne sadrži otrovne tvari - za još veću zabavu tijekom igranja. Materijal je naravno postojan, netoksičan, ne izaziva alergije i može se prati u perilici rublja.

Materijal: poliester s printom

Ispuna: Pu vlakna - pjena

Veličina igračke: duljina cca 27 cm, širina 15 cm

Igračka je prikladna za srednje do male pasmine pasa.


Igračke su u potpunosti proizvedene u Sloveniji s puno srca i ljubavi.

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

10,85 € | 81,75 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn