Početna Web shop Kućni ljubimci Njega kućnih ljubimaca Loving Paw - Mačja metvica sprej, 100ml

Loving Paw - Mačja metvica sprej, 100ml

8,75 € | 65,93 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 87,50 € (659,26 kn)

Mačka veseljačka je 100% prirodan i organski sprej od mačje metvice i jedan je od praktičnih načina za davanje mačje metvice vašoj mački. Sprej potiče interes mačke za određene predmete ili je opušta te smanjuje tjeskobu.

Zašto koristiti sprej?

MAČKA VESELJAČKA sprej na bazi hidrolata mačje metvice koji se može koristiti na igračkama, predmetima ili mačjem ležaju. Za pružanje sati zabave i aktivnosti vašoj mački. Često ga koristimo za igru i poticanje istraživanja, kao i za učenje i umirenje. Ne izaziva ovisnost.

Sastojak mačje metvice koji izaziva reakciju kod nekih mačaka je nepetalakton. Mlade mačke mogu prvi put pokazati osjetljivost na ovu kemikaliju kada su stare između tri i šest mjeseci. Samo oko polovice svih mačaka osjetljivo je na mačju metvicu.

Mačke osjetljive na mačju metvicu mogu se ponašati od razigranog i uzbuđenog do neobično mirnog i opuštenog. Svaka mačka općenito će drugačije reagirati na sprej od mačje metvice. Ista mačka čak može imati različite reakcije na mačju metvicu u različito vrijeme. Čini se da su neke mačke zadovoljne njuškanjem i trljanjem stvari na kojima je nanesena mačja metvica, dok druge uživaju žvakati listove biljke. Čini se da mačja metvica nema negativnih nuspojava, pa je općenito sigurna za svakodnevnu upotrebu.

Sprej od mačje metvice omogućuje vlasnicima mačaka nanošenje hidrolata na određena područja bez potrebe za stvarnom biljkom. Velika prednost korištenja spreja umjesto svježih ili suhih listova mačje metvice je dulji učinak.

Mačja metvica nije samo igračka za mačke... također može pomoći kod želučanih tegoba vašeg psa. Mačja metvica djeluje umirujuće na pse pa im može pomoći u smirivanju živaca i smirivanju. Da biste psu dali mačju travu, kupite tinkturu i dodajte 12 kapi tinkture u vodu za psa. Ako to ne pomogne, pokušajte dodati još 6 kapi dok se vaš pas ne smiri u autu. Hidrolatom mačje metvice možete poprskati i njegov krevet u autu ili prostirku na kojoj leži.

Loving Paw sprej Happy cat proizveden je u Sloveniji. Mačja metvica uzgaja se u čistom, organskom okruženju na 100% prirodan način. Stoga je to najprirodniji način korištenja.

Sadržaj: 100 ml

Primjena: Sprej prije upotrebe DOBRO PROTRESTI i poprskati po cijeloj površini s udaljenosti od 20 cm. Izbjegavajte kontakt s očima ili gutanje.

Upozorenje: Čuvati izvan dohvata djece, na suhom mjestu

Sastojci: hidrolat mačje metvice

INCI: nepeta cataria flower water

Proizvedeno u Sloveniji sa srcem za mace.

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

 

8,75 € | 65,93 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn