Početna Web shop Kućni ljubimci Njega kućnih ljubimaca Loving Paw - Glineni oblog za ublažavanje problema s kožom kućnih ljubimaca, 200g

Loving Paw - Glineni oblog za ublažavanje problema s kožom kućnih ljubimaca, 200g

12,23 € | 92,15 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 61,15 € (460,73 kn)

Slovenska glina za obloge iz Komende dolazi iz dubokih slojeva kvalitetne zemlje. Nakon iskopavanja se glina mora sušiti na suncu barem dva dana, da apsorbira sunčevu energiju i postane još učinkovitija.

Obloge iz te posebne gline pomažu poboljšati/ublažiti kožne bolesti, oštećenu kožu psa ili mačke. Glina jako dobro djeluje također na slomljene kosti i napete zglobove. Pomaže ublažiti poteškoće kod upala i oštećenih mišića. Učinkovito štiti od kožnih parazita (buha, krpelja) i ublažava moguće ugrize insekata.

Upotreba: Sa drvenom žlicom na komad prirodne tkanine nanesite 3-4 žlice (1 cm debljine) glinene obloge i nanesite na upalno mjesto. Pustite da se glina suši, zatim ju uklonite.

Upozorenje: Čuvajte na suhom i na temperaturi maksimalno 25°C.

INCI: Clay (bolus), Aqua distillation Sastojci: glina, destilirana voda

NETO Težina: 200g

Zemlja podrijetla: Slovenija

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

 

12,23 € | 92,15 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn