Početna Web shop Kućni ljubimci Njega kućnih ljubimaca Loving Paw - Bentonit pročišćena glina za kućne ljubimce, 250g

Loving Paw - Bentonit pročišćena glina za kućne ljubimce, 250g

8,10 € | 61,03 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 32,40 € (244,11 kn)

Za glinu je već od antičkih vremena značajan čudotvoran učinak na čovjekovo i životinjsko tijelo. Njena sposobnost apsorbiranja toksina teških metala, prljavštvine i kemikalija ju uvrštava u sami vrh prehrambenih dodataka.

Bentonit pročišćena glina može pomoći i djeluje protiv neugodnih unutarnjih parazita i probavnih smetnji, kao što je crijevni zatvor. Pored toga može pomoći ojačati imunitetni sistem, učinkovito čisti jetra i bubrege, istovremeno može suzbijati različite alergije. 

Upotreba: Malenu količinu gline sa drvenom žlicom umješajte u vodu za piće. Preporučujemo: navečer istresemo jednu žličicu gline u čašu, prelijemo sa 0,5 litara prokuhane i ohlađenu vodu, promiješamo te ostavimo djelovati preko noći. Ujutro psiću ili mačkici ponudimo samo vodu za piće, sadržaj nakon popijene količine bacimo. Životinja uvijek mora imati pristup također do svježe vode.

Upozorenje: Glina ne može zamijeniti razoliku i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze odnosno doze se ne smiju prekoračiti. Pije se samo voda, talog se baca!

Pripremljeni napitak upotrijebite maksimalno unutar 24 sata. Čuvajte na suhom i na temperaturi maksimalno 25°C.

INCI / Sastojci: 100% bentonit glina u prahu

SILICIJ: 63,20 %
KALIJ: 3,40 %
ŽELJEZO: 2,60%
MAGNEZIJ: 1,30 %
NATRIJ: 1,20 %
KALCIJ: 0,41 %

NETO Težina: 250g

Zemlja podrijetla: Slovenija

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

 

8,10 € | 61,03 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn