Početna Web shop Zdravi kućni ljubimci Prirodni dodaci prehrane za pse Loving Paw - Spirulina u tabletama iz organske proizvodnje za pse i mačke, 100g

Loving Paw - Spirulina u tabletama iz organske proizvodnje za pse i mačke, 100g

7,43 € | 55,98 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 74,30 € (559,81 kn)

Spirulina je plavozelena klorofil alga koja je izuzetno bogata proteinima (67,8%), vitaminima, mineralima, klorofilom, gama linolenskim kiselinama i drugim fitonutrijentima. Pomaže u regulaciji probave i detoksikaciji tijela. Spirulina u tabletama je organski uzgojena, što znači da je najkvalitetnija. Proizvodi se na potpuno prirodan način, u skladu s prirodom i čovjekom.

Spirulina se smatra jednim od najstarijih organizama na Zemlji. Nalazi se i u slanoj i alkalnoj vodi s visokom pH vrijednošću. To im omogućuje zdrav rast. To je jedan od najstarijih oblika života na zemlji, jer se naš planet počeo opskrbljivati kisikom prije čak 3,6 bilijuna godina. Znatiželja? Zbog svoje hranjive vrijednosti, NASA je uključila spirulinu u prehranu svojih astronauta.

Alga spirulina izuzetno dobro djeluje na sve žive organizme - uključujući i naše kućne ljubimce.

Zašto ga koristiti za psiće i mačke? Jer ...

  • vrlo je važan za normalno funkcioniranje cijelog organizma
  • sadrži mnogo vitamina B, skupine E i vitamina A.
  • zbog sadržaja minerala poput kalija, kalcija, željeza, cinka, bakra, mangana i selena, doprinosi održavanju zdravih kostiju.
  • može spriječiti stvaranje bubrežnih kamenaca u pasa (kristali u mokraći pasa)
  • pomaže kod raznih alergija
  • pomaže detoksikaciji tijela
  • zbog visokog sadržaja klorofila i drugih fotosintetskih pigmenata (fikocijanin) djeluje kao pomoć protiv kiselosti tijela
  • pomaže kod problema s rakom


Kako upotrebljavati?
Spirulina je u tabletama od 250 mg i lako se umiješa u hranu ljubimca ili izravno dozira.


Koristi se svakodnevno:

2 tablete / do 8 kg,

4 tablete / do 35 kg,

8 tableta / preko 36 kg

Spirulina je izvrsna kao dodatak prehrani BARF prehrani, kao i za sve ostale načine (mokra hrana, suha hrana, ...).

Sastojci: 100% organski uzgojena spirulina u prahu
Količina (neto): 100g

Porijeklo: Kina (Proizvod se uzgaja u prirodi, daleko od zagađenih gradova pod uvjetima koji osiguravaju stjecanje europskog certifikata Eurolist.) Ovjeren je SI-EKO-001

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

7,43 € | 55,98 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn