Početna Web shop Zdravi kućni ljubimci Prirodni dodaci prehrane za pse Loving Paw - Psyllium (Indijski trputac) iz organske proizvodnje za pse i mačke, 100g

Loving Paw - Psyllium (Indijski trputac) iz organske proizvodnje za pse i mačke, 100g

7,87 € | 59,30 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 78,70 € (592,96 kn)

Loving Paw Psilium vrhunski je dodatak vlaknima za psiće i mačke. Zdrava probava vrlo je važna za zdravlje i dobrobit dlakavih životinja. Psyllium za pse i mačke može vam pomoći ako imaju problema sa želucem i crijevima. Psyllium je prilično lako izmjeriti, zahvaljujući plemenitim vlaknima koja djeluje u kratkom vremenu. Psilium ima visok udio prehrambenih vlakana (preko 85%). Vlakna su jedan od najučinkovitijih lijekova za ublažavanje probavnih problema i čišćenje crijeva.

Veterinari obično preporučuju psyllium psima i mačkama za liječenje probavnih problema, uključujući zatvor i proljev. U nekim slučajevima može pomoći i psima koji pate od sindroma iritabilnog crijeva.

Koristi se za:

  • zatvor
  • proljev
  • kod upalne bolesti crijeva
  • kod bolesti analnih žlijezda


Kako radi?
Psyllium je napravljen od vlaknaste prevlake biljnog sjemena. Prolazi kroz crijeva neprobavljen i upija vodu u debelom crijevu i bubri, čineći stolicu većom i mekšom.

Koliko ga doziramo?

1/4 žličice / do 10 kg,

1/2 žličice / od 10-25 kg,

1 žličica / preko 25 kg.


Koristite 1-2 puta dnevno umiješano u mokru hranu psiće ili mačke.

Upozorenje: Preporučena doza psylliuma za pse može se uvelike razlikovati ovisno o stanju koje se treba liječiti, težini stanja, veličini psa i drugim čimbenicima. Dobro je slijediti savjete kvalificiranog osoblja ili veterinara.

Sastojci: 100% Psyllium iz organske proizvodnje

Količina (neto): 100g

Porijeklo: Indija

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

7,87 € | 59,30 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn