Početna Web shop Zdravi kućni ljubimci Prirodni dodaci prehrane za pse Loving Paw - Kurkuma u prahu iz organske proizvodnje za pse i mačke, 100g

Loving Paw - Kurkuma u prahu iz organske proizvodnje za pse i mačke, 100g

5,60 € | 42,19 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 56,00 € (421,93 kn)

Kurkuma (turmeric) naziva se i indijskim šafranom ili žutim đumbirom, ali nije samo izvrstan začin već je i vrlo korisna za vašeg kučnog ljubimca i vas. Kurkuma se koristi uz đumbir u ayurvedskoj i kineskoj medicini.

Aktivni sastojak kurkume vrlo je moćan antioksidans koji neutralizira slobodne radikale koji uzrokuju bolne upale u zglobovima u tijelu. Pa, nemojte misliti da je kurkuma dobra samo za starije psiće / mačke koji imaju problema sa zglobovima. Kurkuma također pomaže u radu jetre uklanjanjem štetnih tvari i pomažući u obradi masti u tijelu te djeluje protuupalno i protiv raka.

Kurkuma izuzetno dobro djeluje na sve žive organizme - uključujući i naše kućne ljubimce.

Zašto ga koristiti za psiće i mačke? Jer ...

  • zdravo djeluje na srčano-vaskularni sistem,
  • pored jetre čisti također krv,
  • pozitivno utječe na probleme sa kožom,
  • djeluje kao prirodni antibiotik,
  • djeluje također antibakterijsko te antivirusno,
  • prirodni je analgetik protiv bolova u zglobovima i kod osteoartritisa
  • navodno bi također spriječavala pristup krvi kancerogenim stanicama


Kako upotrebljavatI?

Kurkuma u prahu se jednostavno umiješa u hranu kućnog ljubimca. Preporučena dnevna doza je 1/4 žličice kave na 10 kg trenutne tjelesne težine vašeg kućnog ljubimca. Moramo paziti, da je ne predoziramo.

Kurkuma je odličan prehrambeni dodatak k BARF načinu prehranjivanja, kao također i za sve ostalo (mokra hrana, suha hrana, ...).

Sastojci: 100% organski uzgojena kurkuma u prahu
Količina (neto): 100g

Porijeklo: Indija (Proizvod se uzgaja u prirodi, daleko od zagađenih gradova pod uvjetima koji osiguravaju stjecanje europskog certifikata Eurolist.) Ovjeren je SI-EKO-001

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

5,60 € | 42,19 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn