Početna Web shop Zdravi kućni ljubimci Prirodni dodaci prehrane za pse Loving Paw - Konopljine bjelančevine u prahu iz ekološke proizvodnje za pse i mačke, 100 g

Loving Paw - Konopljine bjelančevine u prahu iz ekološke proizvodnje za pse i mačke, 100 g

9,71 € | 73,16 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 97,10 € (731,59 kn)

Loving Paw konopljine bjelančevine važan je dio prehrane kućnih ljubimca. Međutim, postoji mnogo izvora proteina kojima ga možete hraniti. Proteini konoplje za pse i mačke mogu biti izvrstan izvor proteina koji će vaš vjerni pratitelj održati zdravim i jakim. Protein konoplje dobiva se iz sjemenki konoplje, svestrane biljke koja datira iz 28. stoljeća prije Krista. Sadrže esencijalne masti i aminokiseline te puno probavljivih proteina.

Protein konoplje ne sadrži alergene i vrlo je ukusan i prirodno osigurava ravnotežu esencijalnih masnih kiselina.

Studija Europske agencije za sigurnost hrane "Znanstveno mišljenje o sigurnosti kanabisa za korištenje kao stočna hrana": Poznato je da esencijalne amino i masne kiseline igraju važnu ulogu u poboljšanju stanja kao što su alergije, neoplazije, svrbež kože, tromboembolijska bolest, atopijski dermatitis, kompleks eozinofilnog granuloma i degenerativna bolest zglobova. Zagovornici proteina kanabisa kažu da proizvode zdrave zglobove, pozitivan rast i razvoj, dobru plodnost i snižavaju ukupni HDL kolesterol kod pasa.

Zašto protein konoplje?
Proteini konoplje imaju mnoge prednosti:

  • zbog vlakana prisutnih u proizvodu, ujedno se poboljšava probava
  • prisutni su minerali i vitamini (posebno željezo, magnezij i kalcij)
  • metabolizam proteina konoplje je 90% (to znači da tijelo može asimilirati i iskoristiti gotovo sve unesene proteine konoplje)
  • ne truju organizam jer ne sadrže pesticide i gnojiva zbog svoje prirodne proizvodnje konoplje.
  • nisu alergeni

Neki vlasnici kućnih ljubimaca izvijestili su o prednostima kanabisa za pse i mačke, uključujući liječenje boli, artritisa, epileptičkih napadaja, tjeskobe, smanjenog apetita, kognitivne disfunkcije i još mnogo toga.

Proizvod ne sadrži orašaste plodove, školjke, jaja, mliječne proizvode, gluten, pšenicu, soju i kikiriki.

Doziranje
Proteinski prah konoplje može se dodati u posudu s vodom ili mokrom hranom za pse. Prije nego što to učinite, trebat će vam savjet vašeg veterinara. Psima nije potrebno puno: općenito jedna petina čajne žličice dnevno za malog psa i ne više od čajne žličice dnevno za vrlo velikog psa. Oslonite se na svog veterinara i pakiranje proizvoda za detalje.

Neto težina: 100g
Zemlja porijekla: Rumunjska (EU)

Važno: Prije dodavanja proteina konoplje ili bilo kojeg drugog dodatka prehrani vašeg psa, zatražite dopuštenje svog veterinara.

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

9,71 € | 73,16 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn