Početna Web shop Zdravi kućni ljubimci Prirodni dodaci prehrane za pse Loving Paw - Chia sjemenke iz ekološke proizvodnje za pse i mačke, 100g

Loving Paw - Chia sjemenke iz ekološke proizvodnje za pse i mačke, 100g

4,00 € | 30,14 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

1 kg = 40,00 € (301,38 kn)

Loving Paw Chia za pse isto je sjeme koje ljudi konzumiraju. Ove sitne crne sjemenke potječu iz biljke Salvia hispanica koja je porijeklom iz Srednje Amerike. Imaju promjer oko 1 milimetar, ali mogu apsorbirati dvanaest puta veću težinu od vode. Sjemenke chia, koje se tisućljećima koriste u astečkoj kuhinji, bogate su masnim kiselinama, proteinima i vlaknima.

Chia ima 3 puta više omega-3 masnih kiselina od lososa! Omega-3 važan je za uravnoteženje omega-6 masnih kiselina i promiče zdravlje:

  • Stanice
  • Imunološki sustav
  • Koža i kosa
  • Zaključci
  • Razvoj i održavanje zdravlja mozga
  • Razvoj i održavanje zdravlja očiju
  • Rast


Zašto Chia?

Chia sjemenke sadrže fosfor, željezo, cink, kalij, magnezij i nekoliko vitamina, što ih čini idealnim kao dodatak jelima i grickalicama. Psi snažnog, stalnog apetita osjećaju se sitije i pružaju ključnu potporu u gubitku kilograma u slučaju pretilosti. Chia sjemenke također pomažu u regulaciji razine šećera u krvi, jačaju stanice u tijelu, promiču sjajnu kosu i poboljšavaju vid te podižu kvalitetu života životinja. Međutim, jedenje previše chia sjemenki može uzrokovati mučninu. Iznad svega, uzmite u obzir individualne potrebe vašeg ljubimca.

Chia sadrži više kalcija nego punomasno mlijeko, više željeza od sirovog špinata i više magnezija od brokule. Chia također nije alergena i izvrstan je izvor fosfora, kalija, bakra, željeza i cinka.

Koliko ga doziramo?
Dnevno konzumiramo 1/4 žličice do 10 kg težine kućnog ljubimca

Sastojci: 100% organsko uzgojeno sjeme Chia

Količina (neto): 100g

Porijeklo: Paragvaj

Loving Paw - jedna posve drugačija priča

Loving Paw je slovenski brend za pse i mačke, čije osobne vrijednosti su : LOKALNO – PRIRODNO - SRDAČNO, što se odražava u samim proizvodima.

Recepture i proizvodi su precizno i posebno planirani te izabrani na temelju kvalitete. Cijela priča Loving Paw proizlazi upravo od psa alergičara i o njegovoj potrebi za najboljom kvalitetom proizvoda. Svi proizvodi sadrže odgovarajuće certifikate i poznati izvor sastojaka što garantira sigurnost i kvalitetu te odraz filozofije poduzeća.

U ponudi su proizvodi za njegu kućnih ljubimaca, oprema i igračke za kućne ljubimce, poslastice za pse i mačke, dodaci prehrane za pse i mačke i kreveti za kućne ljubimce.

Kako je sve počelo?

Priča Loving Paw je vrlo posebna. Zapravo, ne bismo postojali bez naših prijatelja pasa. Glavni i najveći razlog za nastanak online butika i brenda je zapravo moj Shih Tzu po imenu Kai, koji je nazalost preminuo od raka u ožujku 2017. godine. Očito je tu započela njegova misija. Zašto?

Kao vlasnik kućnih ljubimaca, počela sam razmišljati o tome kako vlasnik može na jednom mjestu dobiti nešto što je 100% sigurno i 100% zdravo i lokalno za kućne ljubimce. Na temelju brojnih istraživanja i edukacija kreirala sam prvu liniju Loving Paw - proizvode od najbolje bentonit gline na svijetu. Vlasnici su bili oduševljeni. Sve to dovelo je do daljnjeg razvoja proizvoda i linija na koje smo iznimno ponosni.

Loving Paw želi dlakavima dati ono što zaslužuju - najbolje. Želimo da vaši kućni ljubimci budu s vama što je dulje moguće, a to je ono što je naša cijela misija. Proizvodi Loving Paw nastali su s puno ljubavi, iskustva i, naravno, znanja. Svaki je proizvod dizajniran i stvoren s razlogom. Kvaliteta i poznato podrijetlo domaćih namirnica nam je od iznimne važnosti, a psići i mace su naša inspiracija.

Loving Paw je obiteljska tvrtka koja ima samo jedan cilj: zdrave i sretne kućne ljubimce i zadovoljne vlasnike. Hvala Kai i dobro čuvaj na nas među psećim zvijezdama, ali bit ćemo tu za sve tvoje prijatelje, obećavam.

Vlasnica Loving Paw, Janja Strozak


HUMANITARNO DJELOVANJE: Dio prihoda od svake narudžbe doniramo za zaštitu životinja, čime i ti kao naš kupac postaješ humanitarac!

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA – ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆE:
- plaćanje pouzećem,
- kupnja/preuzimanje u fizičkoj poslovnici

4,00 € | 30,14 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn