Početna Web shop Kristali Ostalo Magično zrcalo - meditacijski set s opsidijanom i gorskim kristalom

Magično zrcalo - meditacijski set s opsidijanom i gorskim kristalom

349,00 kn

Ukoliko pojedinac posjeduje psihičke sposobnosti, može u kristalnoj kugli ili ploči vidjeti budućnost ili primiti odgovor na razna pitanja. Po principu ‘kako gore, tako dolje’, kristal je istodobno i sredstvo pomoću kojeg stupamo u kontakt sa Sveznanjem i sam izvor Sveznanja koje je zapisano u njegovoj energetsko-staničnoj strukturi. 

Opsidijanovo zrcalo i gorski kristal služe kao pomoć tijekom meditacije i djeluju kao prirodna pojačala za razvoj duhovnih sposobnosti. Uslijed laganog držanja pozornosti na crnoj ploči smanjuju se ometanja vanjskog svijeta, a držanje gorskog kristala u ruci pojačava osobnu energiju.  

Poznati autor Lobsang Rampa objašnjava kako fokusiranjem kristal preuzima ulogu ekrana na koji se usmjeravaju zračenja našeg trećeg oka i zatim vraćaju nazad. Budući da je čitavo znanje prisutno u nama, kristal koristimo kao instrument koji nam, pomoću prirodnih zakona, daje informacije koje već zapravo znamo. Upravo na tom principu funkcionira i korištenje kristalne ili staklene kugle,linge, posude s vodom ili crne ploče.

Kristal je medij pomoću kojeg je moguće uspostaviti kontakt s višom sviješću, svojim višim Ja te primati i kanalizirati razne informacije.  Po principu ‘kako gore, tako dolje’, kristal je istodobno i instrument pomoću kojeg stupamo u kontakt sa Sveznanjem i sâm izvor Sveznanja koje je zapisano u njegovoj energetsko-staničnoj strukturi. 

Jednostavnije rečeno, kad stupamo u kontakt s kristalom, stupamo u kontakt i sa svojim podsvjesnim ili preciznije rečeno – nadsvjesnim Ja, u kojem se nalaze sva znanja, informacije i odgovori.
 

Sadržaj seta:

  • opsidijan "ogledalo" - crna okrugla ploča veličine 7-8 cm
  • stalak za postavljanje ploče
  • prizmatični gorski kristal dimenzije 6x3 cm
  • poklon kutija

 


PROČITAJ ČLANAK  - Kako meditirati na crnu ploču kristala opsidijana?