Početna Web shop Kristali Obli Set kristala za čakre

Set kristala za čakre

120,00 kn

Kristali imaju sposobnost apsorpcije, spremanja, pojačavanja i prijenosa energije. Energija kristala spaja se s našom vlastitom energijom i 'diže' nas svojim visokim vibracijama.

Posebna ponuda za ljubitelje kristala! 

Set sadrži 7 kristala dimenzija cca 2x3 cm :

 

Osobe koje vole kristale i rade s njima vjeruju da kristali imaju slijedeća svojstva:


GORSKI KRISTAL
Širok spektar djelovanja. Pogodan za žile, olakšava rad srca, dovodi kisik mozgu, sprečava infarkt, stabilizira krvni tlak. Koristi se za jačanje energetskog polja i meditaciju.

AMETIST
Pomaže kod glavobolje i migrene, pomaže kod menstrualnih problema, pojačava pamćenje, regulira krvni tlak, dobar je protiv debljanja. Smiruje srce i čuva živce. Loše misli pretvara u optimizam. Pogodan za meditacije.

SODALIT
Smiruje živce i jača imunitet. Pomaže kod lupanja srca i straha. Psihi pruža emocionalnu ravnotežu, veće samopouzdanje i hrabrost.

ROZENKVARC
Štiti od srčanih bolesti, pomaže u regeneriranju kože lica i tijela, regulira niski krvni tlak. Odličan je kod problema s nesanicom, ublažava shizofreniju. Jača osjećaj vjernosti i ljubavi. Općenito jača smisao za ljepotu.

LEOPARDOVA KOŽA
Uklanja traume, negativne utjecaje okoline i obitelji te sve suvišne i nepotrebne situacije, kao i slične situacije u kojima se ne znamo postaviti i u kojima se osjećamo žrtvom.

KARNEOL
Snižava šećer, poboljšava krvotok, regulira krvni tlak, pomaže kod paradentoze, jača oči, čisti kožu, regenerira krvna zrnca, potiče cirkulaciju u krajnjim dijelovima tijela, oslobađa srce pritiska.

JASPIS
Liječi unutarnje organe (jetru, žuč, bubrege, slezenu), čisti kožu i čuva od kožnih alergija. Jača imunitet. Psihički inspirira i pruža veću životnu radost.


 

PREPORUKA ZA KORIŠTENJE:

  • Osim prilikom korištenja u kristaloterapiji, naša je preporuka da istovremeno nosite/koristite najviše dva ili tri kristala. Preveliki broj kristala može izazvati prolazne nuspojave u obliku nervoze, mučnine, glavobolje i osipa na koži.
  • Kristal možete nositi u džepu i/ili ga noću postaviti na noćni ormarić.
  • Kako kristal ne bi izgubio svoju energetsku funkciju i postao „komad nakita“, svakako vodite brigu o njegovom čišćenju i održavanju prema priloženim uputama.ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE KRISTALA:
Prije prve upotrebe kristale ćemo preko noći zakopati u šačicu soli. To može biti staklena, keramička ili plastična posuda koju kasnije nećemo koristiti u domaćinstvu.

Osim zračenja, kristali imaju i sposobnost upijanja energije, bilo pozitivne ili negativne. Zbog toga ih je potrebno povremeno očistiti pod mlazom tekuće vode u trajanju nekoliko minuta. Kristale ćemo potom ostaviti da se prirodno osuše.

Zbog održavanja energetske ravnoteže, povremeno ćemo za vrijeme punog mjeseca kristale preko noći ostaviti da leže na zemlji ili ih izlagati direktnoj sunčevoj svjetlosti.
(Izlaganje ametista sunčevoj svjetlosti ne smije trajati dulje od 20 minuta jer u suprotnom počinje blijedjeti!)

Ukoliko je moguće, kristale ćemo držati podalje od izvora elektromagnetskog zračenja (elektroničkih uređaja) i direktnog kontakta s drugim ljudima.

NAPOMENA:
Kristali nisu zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika. U slučaju moguće preosjetljivosti, koja se može ispoljiti u obliku glavobolje, mučnine i osipa na koži, molimo izbjegavajte direktan kontakt kristala s kožom te dozirajte njegovu upotrebu.

NAPOMENA: KUPNJA OVOG PROIZVODA NIJE MOGUĆA U FIZIČKOJ POSLOVNICI.

Preuzmi