Početna Web shop Prirodni kristali Masažne kugle Masažna kugla šungit 4 cm

Masažna kugla šungit 4 cm

37,07 € | 279,30 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Masažna kugla od šungita veličine 4 cm je izvrsna opcija za sve one koji traže način da poboljšaju svoje zdravlje i dobrobit. Izrađena od crnog minerala šungita koji se uglavnom nalazi u Rusiji, i za koji se koji se vjeruje da ima korisna terapeutska svojstva.

Masaža kuglicama je vrlo korisna za različite dijelove tijela i pomaže u smanjenju napetosti i boli u mišićima. Kuglica se može koristiti za masažu ramena, vrata, leđa, nogu i drugih dijelova tijela. Kugla se može koristiti različitim pokretima i pritiskom na tijelo kako bi se postigao željeni učinak.

Šungit se također smatra dragocjenim mineralom za poboljšanje mentalnog zdravlja. Potiče nova iskustva i podržava balansiranje unutarnje proturječnosti i raznih dijelova naše osobnosti. Pomaže nam da lakše donosimo odluke i planove koji vode kasnijem uspjehu.

Masažna kugla od šungita veličine 4 cm je praktičan i učinkovit alat za masažu i terapiju. Kugla se lako može koristiti kod kuće ili u salonu za masažu, a korisnici će osjetiti olakšanje i opuštanje nakon svake masaže.

 

37,07 € | 279,30 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn