Početna Web shop Kristali Grumeni Žad - Grumen - Pakiranje 0.5 kg

Žad - Grumen - Pakiranje 0.5 kg

20,81 €

Kristali Žada - Mir i Harmonija

Zaronite u svijet prirodne gracioznosti i mirnoće s neobrađenim kristalima žada. Ovi sjajni zeleni kristali nude očaravajući uvid u raskoš zemaljskih blaga.

Smirenost Prirode: Žad, cijenjen zbog svoje zelene nijanse, predstavlja mirnoću i duboku povezanost s prirodnim svijetom. Njegova prisutnost u vašem okruženju donosi notu smirenosti prirode.

Harmonizirajući Utjecaj: Žad je često povezan s vedrinom, ravnotežom i unutarnjom mirnoćom. Njegova prisutnost može imati harmonizirajući učinak na vašu svakodnevnicu.

Usredotočen na Srce: Kristalni žada snažno rezonira s čakrom srca, potičući ljubav, empatiju i emocionalni oporavak. Ovaj kristal fokusira se na unutarnje blagostanje srca.

Bogatstvo i Obilje: U mnogim kulturama, žad se smatra simbolom prosperiteta i povoljne sudbine. Neka ovi kristali donesu bogatstvo i obilje i u vaš život.

Duhovna Ravnoteža: Vjeruje se da kristal žada unosi duhovnu ravnotežu i stabilnost u čovjekov život, pružajući osjećaj povezanosti s univerzalnom energijom.

Bilo da ste iskusni ljubitelj kristala ili osoba koja želi podijeliti ugodne koristi sirovog žada s drugima, ova kolekcija od 500 grama pruža izvanredan izbor za unapređenje vašeg prostora i duhovnog iskustva.

  • Težina pakiranja: 0.5 kg (približno 35 kristala) 
  • Veličina pojedinog kristala: 2 - 4 cm
  • Zemlja porijekla: Kina

Očekivani rok isporuke: 5-7 RADNIH DANA
ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆA KUPNJA/OSOBNO PREUZIMANJE U FIZIČKOJ POSLOVNICI.