Početna Web shop Knjige Tajna 5 elemenata: Marin G. Vayu

Tajna 5 elemenata: Marin G. Vayu

14,93 € | 112,49 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Naučite u praksi kako uravnotežiti neki od elemenata koji vam nedostaje u svakodnevnom životu. 5 elemenata: ZEMLJA, VODA, VATRA, VJETAR (zrak), ETER (duh) osnovni su elementi koje nalazimo u prirodi.

TAJNA 5 ELEMENATA (2. dopunjeno izdanje)

“Tajna 5 elemenata” je jedinstveni vodič kako unaprijediti vašu kvalitetu života pomoću:

  • snažne odlučnosti vatre
  • suosjećajne milosti vode
  • avanturističkog duha vjetra
  • marljivosti zemlje
  • intuicije etera

Naučite u praksi kako uravnotežiti neki od elemenata koji vam nedostaje u svakodnevnom životu. 5 elemenata: ZEMLJA, VODA, VATRA, VJETAR (zrak), ETER (duh) osnovni su elementi koje nalazimo u prirodi. Biljke, životinje i ljudi su bića koja žive u toj prirodi, no teško je podijeliti prirodu Svemira na žive i nežive tvari, jer je cijeli Svemir zapravo jedno živo biće. Čovjek je odavno shvatio kako je sastavljen od istih elemenata kao i priroda, a stare su civilizacije dobro proučile sile koje postoje u cijelom univerzumu pa tako i u čovjeku. Ta znanja postoje još i dan danas iako su većim dijelom bila skrivena, zapostavljana, zaboravljena ili izgubljena. U ovoj knjizi navedene su mnoge činjenice koje govore o teoriji 5 elemenata kao o baznoj teoriji, odnosno o korijenu svih znanja. Škole znanja kao što su Tantra, yoga, Ayurveda, Jyotish, Vastu, tibetanska medicina, kineska tradicija, Feng Shui, I Ching, akupunktura, taoizam, budizam, Kabala, alkemija su najpoznatija ezoterijska znanja i sadrže isto korijenje znanja, a to je teorija 5 elemenata.

Knjiga govori i kada i kako se znanje o elementima koristilo, prenosilo i skrivalo tijekom svjetske povijesti. Čak se i crkva držala te teorije do prije nekoliko stotina godina. O svemu tome moći ćete i sami prosuditi kroz brojne činjenice navedene u prvom i drugom dijelu ove knjige. Uz znanstveni dio prikupljenih informacija, knjiga se sastoji i od praktično-duhovnog trećeg i četvrtog dijela gdje su opisani svi elementi i njihova svojstva, odnosno karakter, te na koji način čovjek može upotrijebiti knjigu kao vodič znanja i raditi sa elementima kao vrhunskim Učiteljima.

Format: 14×20
Uvez: tvrdi
Broj stranica: 259
Godina izdanja: 2018

14,93 € | 112,49 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn