Početna Web shop Knjige SNAGA ZELENIH SOKOVA – 120 recepata cijeđenih i kašastih zelenih sokova (3. dopunjeno izdanje)

SNAGA ZELENIH SOKOVA – 120 recepata cijeđenih i kašastih zelenih sokova (3. dopunjeno izdanje)

10,63 € | 80,09 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Knjiga sadrži 120 recepata za cijeđene i kašaste zelene sokove, koji su bogati sastojcima iz našeg podneblja te su zaista moćni u osobnoj transformaciji zdravlja.

 

Nastala je kao odgovor na brojna pitanja ljudi koji su relativno novi u ovome području. Većina knjiga o sokovima za svoje potrebe koristi skupocjene sastojke i zahtijeva mnogo vremena. Ovo nije jedna od takvih knjiga. Živimo ubrzanim načinom života, a naše vrijeme, kao i financije, su ograničeni. Međutim, i to malo vremena nam je dovoljno kako bi stvorili kvalitetan i zdrav iskorak prema zdravlju, baš svaki dan. Naravno, svakome odgovara neko voće i povrće više, nekome manje. Stoga je u knjizi napravljen i objašnjen pregled po krvnim grupama, uz pripadajuće voće i povrće.

Uz recepte, u knjizi ćete naći i mnoštvo uputstava, savjeta, objašnjenja iz dugogodišnje prakse. Uz Miroslava, knjizi se pridružuje Mihaela Devescovi, vlasnica i urednica portala http://www.sirovahrana.hr Mihaela nam približava prehranu sirovom hranom, njezine mnogobrojne dobrobiti, odgovara na mnoga važna i učestala pitanja te završava priču sa svojih najdražih 5 salata za sva godišnja doba. Mnoge su “nuspojave” pijenja zelenih sokova, od kojih se ističu pretjerano smijanje, vitalnost, hiperaktivnost, te izrazito pozitivan stav prema životu.

Autor: Miroslav Juraj
Format: 14×20
Uvez: tvrdi
Broj stranica: 134
Godina izdanja: 2016

10,63 € | 80,09 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn