Početna Web shop Knjige Putovanje ljudskog bića – Može li se u životu pronaći prava sreća?

Putovanje ljudskog bića – Može li se u životu pronaći prava sreća?

12,90 € | 97,20 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Prema Oshu, čovjek je most između životinje i božanstva – svijest o dualnosti naše prirode čini nas ljudskim bićima. Ta dualnost nas također uznemirava, navodi nas da se sukobljavamo sami sa sobom i često dovodi do raskrižja na kojem se sukobljavaju sebičnost i darežljivost, ljubav i mržnja, krhkost i snaga, nada i očajanje.

 

Knjiga Putovanje ljudskog bića uči nas da prihvatimo obje suprotnosti umjesto da biramo samo jednu od njih, zato što je prihvaćanje ključ za pretvaranje životnih preokreta u putovanje koje će nas dovesti do spoznaje onoga što nam je suđeno. Serija knjiga Suština življenja bavi se najvažnijim problemima u životu jednog pojedinca. Svaka knjiga predstavlja bezvremensko i vječno aktualno istraživanje pitanja od suštinske važnosti za našu potragu za smislom, sa naglaskom na određena pitanja u vezi unutrašnjeg života i njegove kvalitete.

Osho je jedan od najpoznatijih i najprovokativnijih duhovnih učitelja 20. stoljeća, poznat po svom revolucionarnom doprinosu znanosti o unutrašnjem preobražaju. Utjecaj njegovog učenja širi se i dopire do duhovnih tragača u svim državama svijeta.

Autor: Osho Rajneesh (Shree Bhagawan)
Preveo: Marko Šilobod
Format: 15×23
Uvez: meki
Broj stranica: 162
Godina izdanja: 2015

12,90 € | 97,20 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn