Početna Web shop Knjige OSHO ZEN TAROT: Transcendentalna igra Zena (79 karata i priručnik)

OSHO ZEN TAROT: Transcendentalna igra Zena (79 karata i priručnik)

29,86 € | 224,98 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Komplet za čitanje sadrži 79 karata i priručnik za slaganje karata i interpretaciju.

 

Kada nam se život čini pun neizvjesnosti i nesigurnosti, mi počinjemo tražiti izvor inspiracije: Što će se dogoditi u budućnosti? Što je sa mojim zdravljem, sa mojom djecom? Što će se dogoditi ako se odlučim za ovo, a ne za ono? Na taj se način koristio tradicionalni tarot, kako bi zadovoljio želju za poznavanjem prošlosti i budućnosti.

Osho Zen Tarot se usredotočuje na razumijevanje sadašnjeg trenutka. To je sustav koji se bazira na mudrosti Zena, mudrosti koja govori da događaji u vanjskom svijetu jednostavno odražavaju naše misli i osjećaje, iako mi sami ne znamo koji su to osjećaji i misli. Stoga nam pomaže da odvratimo svoju pozornost od vanjskih događaja kako bismo pronašli novu jasnoću u razumijevanju našeg unutarnjeg srca.

Suvremene slike na kartama oslikavaju stanja uma koja se prikazuju potpuno prijelaznim i preobražavajućim. Tekst u priručniku pomaže protumačiti i razumjeti slike pomoću jednostavnog, uzemljenog jezika Zena.

Ovo luksuzno izdanje se sastoji od kutije u kojoj se nalazi knjiga i 79 tarot ilustriranih karata. Ilustracije: Deva Padma.

SADRŽAJ PRIRUČNIKA:
Uvod
Kako igrati transcedentalnu igru zena
Velika arkana
Mala arkana
Položaj karata ili raspored
O autoru

OSHO ZEN TAROT: Transcendentalna igra Zena (79 karata i priručnik)
Autor:Osho Rajneesh (Shree Bhagawan)
Format: 12×19
Godina izdanja: 2017

29,86 € | 224,98 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn