Početna Web shop Knjige Moć Ljubavi – Suština življenja: Osho

Moć Ljubavi – Suština življenja: Osho

12,90 € | 97,20 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Između rođenja i smrti najvažnija stvar koja se može dogoditi čovjeku jest ljubav. Ljubav ima mnogo manifestacija: meditacija je jedna od manifestacija ljubavi.” – OSHO

 

Zaljubljivanje je jedan od najvažnijih ljudskih događaja kroz koje prolazimo, ali o njemu nikada ne učimo u školi. Umjesto toga, društvo i religija nam usađuju načine razmišljanja koji su često u suprotnosti sa organskim modelom ljubavi, sa onime što je institucionalizirano zbog braka, religijske pripadnosti i nacionalizma. To rezultira ljubavlju koja je, za većinu ljudi, bolno životno iskustvo.

U knjizi Moć ljubavi, Osho nam pomaže da usmjerimo svoju potragu za ljubavi tako da proširimo naš pogled – pokazujući nam da ljubav ima mnogo manifestacija i ne staje sa drugom osobom. Jedna manifestacija ljubavi je meditacija, iskustvo koje mijenja život i dozvoljava cvjetanje prave ljubavi unutar pojedinca i prema drugima.

OSHO je jedan od najprovokativnijih i najinspirativnijih duhovnih učitelja 20. stoljeća. Poznat je po svojem revolucionarnom doprinosu znanosti unutarnje transformacije, a utjecaj njegovog učenja nastavlja rasti, dosežući tragače svih životnih dobi u gotovo svakoj zemlji na svijetu.

Preveo: Marko Šilobod
Format: 15×23
Uvez: meki
Broj stranica: 152
Godina izdanja: 2017

12,90 € | 97,20 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn