Početna Web shop Knjige IZLIJEČI SEBE – i ostali kompletni radovi dr. Edwarda Bacha

IZLIJEČI SEBE – i ostali kompletni radovi dr. Edwarda Bacha

13,14 € | 99,00 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Ova knjiga predstavlja zbirku radova dr. Edwarda Bacha – kreatora sustava prirodnog liječenja cvjetnim esencijama.

Po prvi put su svi tekstovi dr. Bacha objedinjeni u jednu knjigu – i prevedeni na hrvatski jezik! Knjiga sadrži njegove rane radove, kao i njegovo posljednje i najznačajnije djelo, Dvanaest iscjelitelja i ostale cvjetne esencije. Primjenom 38 različitih esencija moguće je tretirati sva ljudska stanja ili emocije, a taj je sustav potpuno bezopasan i jednostavan te dostupan svima na korištenje.

Dr. Bach u ovoj knjizi opisuje koristi od liječenja cvjetnim esencijama, no također mnogo govori i o životnim situacijama kroz koje svi mi prolazimo – o našim vezanostima, o odnosima između roditelja i djece, o odabiru našeg zanimanja i prepoznavanju životnog poziva, o ljudskim manama i vrlinama te o još mnogočemu. Vrijedni savjeti i primjeri dani u ovoj knjizi zasigurno će vam se urezati u sjećanje jer Bach svaku svoju tezu slikovito opisuje i potkrepljuje primjerima iz života i svijeta.

Knjigu treba čitati polako i smireno, riječ po riječ, pa ćete u njoj možda prepoznati one riječi koje su vam baš danas potrebne da biste našli rješenje ili utjehu za svoje probleme i muke.

Danas su Bachove kapi vrlo poznate i raširene u svijetu, a edukacija o tom sustavu provodi se u više od 40 zemalja.

Trenutno diljem svijeta djeluje 2.630 registriranih Bachovih praktičara, a Bachovi su tekstovi prevedeni na 25 različitih jezika.

Autor:Dr.sc.Ana Šafran, BFRP (pripremila i uredila)
Preveo: dr.sc. Ana Šafran, BFRP
Format: 14×20
Uvez: tvrdi
Broj stranica: 224
Godina izdanja: 2015

13,14 € | 99,00 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn