Početna Web shop Knjige Hramovi svjetla - inicijacijsko putovanje u učenja srca egipatskih škola misterija + CD

Hramovi svjetla - inicijacijsko putovanje u učenja srca egipatskih škola misterija + CD

15,82 € | 119,20 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Knjiga Hramovi svjetla vodi čitatelja, kao inicijata, na duhovno putovanje kroz 13 egipatskih svetih hramova – putovanje u otvoreno srce.

Svako sveto mjesto predstavlja portal ka drevnoj mudrosti koja može pomoći modernom tragaču sa svakodnevnim problemima i pitanjima – sa ljubavlju, svrhom, novcem i zdravljem – kao i dubljim pitanjima prosvjetljenja i našeg božanskog podrijetla. 
Danielle Rama Hoffman nam pruža uvid u svete obrede koji su kroz povijest bili poznati samo nekolicini, kako biste izgradili odnos sa hramovima u Egiptu kao sa saveznicima i duhovnim vodičima. Na primjer, hram u Sakari povezuje se sa obiljem; hram u Abidu povezuje se sa prisjećanjem. 
Inicijacije u ovoj knjizi bude intuiciju i sahu – potpuno realizirano sebstvo – omogućujući vam da se povežete sa mudrošću i snagom svetih simbola poput Cvijeta Života, stupa Djeda (Ozirisove kralježnice), i ka tijelom, našim energetskim dvojnikom. Njene vođene meditacije, rituali i vježbe također podižu vibraciju čitatelja, dok prelazimo iz doba Riba u doba Vodenjaka. 
Utjelovljenje mudrosti otvorenog srca tih hramova dovodi do promjene u svijesti; iz straha u blaženstvo, iz nemoći u moć, otvarajući tijelo, um i duh prema beskonačnim mogućnostima.

Uz knjigu dolazi i CD (u mp3 formatu) sa dvije vođene inicijacije egipatskih Hramova svjetla.

Autor: Danielle Rama Hoffman

Izdavač: HARŠA VL. ALEN ŠILOBOD

ISBN: 978-953-7907-61-7

Preveo: Marko Šilobod

Format: 16x24

Uvez: meki

Broj stranica: 264

Godina izdanja: 2020

15,82 € | 119,20 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn