Početna Web shop Knjige Adyashanti, Put Oslobođenja - Praktičan vodič za duhovno prosvjetljenje

Adyashanti, Put Oslobođenja - Praktičan vodič za duhovno prosvjetljenje

9,16 €

„Ovo nije knjiga o duhovnom boljitku, samopoboljšanju ili promijenjenim stanjima svijesti. Ovo je knjiga o duhovnom buđenju – o prelasku iz stanja sna ega u probuđeno stanje izvan ega, što je brže i učinkovitije moguće.“ – Adyashanti

Put Oslobođenja je Adyashantijev ogoljeni, praktični vodič za duhovno buđenje. Ovaj vodič dubokom jednostavnošću daje pregled Temelja, Ideja za orijentaciju i Temeljnih Praksi ključnih za proces buđenja u apsolutnoj prirodi Stvarnosti i njezina življenja u najvećoj mogućoj mjeri. Neka vam ova knjiga posluži kao pronicljivi suputnik na vašem putovanju do tog mjesta svetosti, do toka i procvata postojanja izvan svih ideja o sebstvu.

ADYASHANTI
američki je duhovni učitelj posvećen služenju buđenjasvih bića. Njegova su učenja otvoreni poziv da zastanemo,preispitamo i prepoznamo ono što je istinsko i oslobađajuće u samoj srži čitavog postojanja.
Nakon četrnaest godina prakse njegova ga je zen učiteljica 1996.godine zamolila da krene poučavati i Adyashanti otad nudi učenja slobodna od svake tradicije ili ideologije.

Istina na koju ukazujem nije ograničena ni jednim religijskim gledištem, sustavom uvjerenja ili doktrinom, već je otvorena za sve i nalazi se unutar svih.

Godina izdanja: Listopad 2021.
Broj stranica: 100
ISBN: 978-953-49341-3-5
Format: 14×21
Uvez: Meki s klapnama
Prijevod: Nina Bućan