Početna Web shop Knjige Adyashanti, Izravni Put - Trideset praksi za poticanje buđenja

Adyashanti, Izravni Put - Trideset praksi za poticanje buđenja

10,49 €

Postoji bezbroj dimenzija buđenja – koju ćete istražiti?

Za znamenitog učitelja Adyashantija svaki trenutak sadrži priliku za duhovno buđenje. No što zapravo znači „probuditi se“ u istini stvarnosti? I što je potrebno da bi se te prilike prepoznale?

U Izravnom Putu Adya (kako ga zovu njegovi učenici) nudi niz od trideset praksi namijenjenih povezivanju i razvoju sve veće i veće svijesti o nepoznatim dimenzijama vašeg bića. Od jednostavnog izražaja „ja jesam“ do istraživanja Duhovnog Srca pa sve do osnovnog Temelja Bića, ove vježbe naglašavaju da proces buđenja sadrži „mnogo malih bljeskova, doživljenih puno puta“.

Adya zaključuje s praktičnim uputama kako integrirati transcendentna iskustva u svakodnevno tkanje života – uključujući vašu karijeru, osobne ciljeve i intimne odnose.

Nitko ne doživljava buđenje na isti način. Pridružite se Adyi na Izravnom Putu kako biste otkrili puteve prema svijesti širokoj poput neba i osobnoj poput najveće dubine vašeg srca.

Vježbati hrabrost, razumijevanje, volju, iskrenost, govoriti istinu -to je puno za tražiti. Međutim,to je put do utjelovljene, humanizirane verzije buđenja ili prosvjetljenja. Svodi se na otvaranje puteva unutar sebe, promatranje svojih fiksacija, suočavanje s vlastitom sumnjom, oklijevanjem, strahom i zbunjenošću - na sve to.
- Adyashanti

ADYASHANTI
američki je duhovni učitelj posvećen služenju buđenjasvih bića. Njegova su učenja otvoreni poziv da zastanemo,preispitamo i prepoznamo ono što je istinsko i oslobađajuće u samoj srži čitavog postojanja.
Nakon četrnaest godina prakse njegova ga je zen učiteljica 1996.godine zamolila da krene poučavati i Adyashanti otad nudi učenja slobodna od svake tradicije ili ideologije.

Godina izdanja: Listopad 2021.
Broj stranica: 128
ISBN 978-953-49341-4-2
Format: 14×21
Uvez: Meki s klapnama
Prijevod: Nina Bućan i Bhaerava (Dalibor Babić)