Početna Web shop Glazba & Instrumenti Anemona brainwave MP3-ce Anemona - Pure Awareness - Mp3 download

Anemona - Pure Awareness - Mp3 download

5,00 €

Kako postići čisto stanje svijesti?

Slušanje ovog posebno programiranog CD-a omogućuje brzu i direktnu spoznaju - mi nismo misli i emocije, već bezgranični prostor unutar kojeg se misli i emocije pojavljuju.

 

Slušanje ovog posebno programiranog CD-a omogućuje brzu i direktnu spoznaju - mi nismo misli i emocije, već bezgranični prostor unutar kojeg se misli i emocije pojavljuju. Odvajanjem od uma dotičemo razinu neopisive tišine i praznine pune potencijala. Spontano se javlja radost bivanja, blaženstvo i ekstaza. To je taj duboki mir kojem smo težili cijeli svoj život, zagrljaj Kozmičke Majke za kojim smo silno čeznuli.
Nakon ove meditacije (slušanja CD-a) vratit ćemo se fizičkom svijetu i svojim svakodnevnim obvezama, ali ništa više neće biti isto.
Prožeti jednom novom kvalitetom svijesti koja se očituje u svemu što radimo, mi postajemo hodajući sveci, budni i ustoličeni u svojoj pravoj prirodi. Mi postajemo svjesni vlastite svjesnosti.

Koristi od slušanja ovog CD-a:

  • osjećaj spokoja
  • smanjenje bolova
  • duboka fizička i psihička opuštenost
  • otvaranje srčane čakre i „trećeg oka“
  • učinkovitija meditacija
  • osjećaj povezanosti sa Svemirom

Preslušajte glazbu klikom na dugme Play u donjem Youtube boxu. Za postizanje potpunog učinka potrebno je korištenje stereo slušalica.

Pročitajte iskustva Anemona korisnika OVDJE ...

 

 

Upute o korištenju:
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Opustite se u sjedećem ili ležećem položaju i zatvorite oči. Glasnoću glazbe podesite prema vlastitom osjećaju te se prepustite glazbenim vibracijama.


Upozorenje:
Brainwave tehnologija rada sa zvukom donijela je nebrojeno mnogo dobrobiti ljudima širom svijeta, no ipak, zdravi razum nalaže nam sugerirati da se prije korištenja ANEMONA CD-a obavezno posavjetujete s liječnikom. Akustični efekt može biti prejak, posebice za epileptičare, psihički oboljele osobe, srčane bolesnike, trudnice te osobe koje konzumiraju droge ili teške lijekove. Također se ne preporuča korištenje CD-a za vrijeme vožnje, prilikom rukovanja strojevima, kao ni u svim ostalim situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju.
Brainwave glazba nije zabavna glazba. Riječ je o posebno programiranoj glazbi sa specifičnim učinkom, pa stoga preporučamo da ju ne slušate dulje od 60 minuta dnevno. Ako se s ovom vrstom glazbe susrećete prvi puta, započnite s kraćim periodima slušanja te ih postupno produljujte.
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica.
Ukoliko se prilikom slušanja učestalo ili kroz duži period javljaju neugodne senzacije (npr. mučnina, glavobolja), moguće je da se radi o negativnom učinku, predoziranju ili preosjetljivosti osobe na ovu vrstu glazbe. U tom slučaju treba odmah prestati koristiti CD-e.
CD-ovi nisu namijenjeni za iscjeljivanje i kao takvi nisu zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.
Obzirom na sve navedeno, ANEMONA CD-e koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

 

NAPOMENA:
► OVO JE MP3 IZDANJE NAMIJENJENO ZA DOWNLOAD.
► DOWNLOAD LINKOVI ĆE BITI DOSTUPNI U MAILU KOJEG ĆETE PRIMITI NAKON IZVRŠENOG PLAĆANJA.
► NIJE MOGUĆE SLANJE POŠTOM!


PRIDRUŽITE SE PREKO 10.000 KORISNIKA U HRVATSKOJ I PREKO 177.248 KORISNIKA ANEMONA CD/MP3 U INOZEMSTVU!