Početna Web shop Glazba & Instrumenti Anemona brainwave MP3-ce Anemona - Solfeggio frequency - Mp3 download

Anemona - Solfeggio frequency - Mp3 download

5,00 €

Kako uz pomoć zvuka postići bolje zdravlje?

Slušanjem drevnih solfeggio frekvencija moguće je na lagan način postići harmoniju duha i tijela. 


Što su Drevne Solfeggio Frekvencije?

Ove originalne frekvencije zvuka koristile su se u Drevnim Gregorijanskim Koralima, poput veličanstvene himne svetom Ivanu Krstitelju. Za ove napjeve i njihove posebne tonove vjerovalo se da mogu dati silne duhovne blagoslove prilikom harmoničnog pjevanja religioznog mnoštva ljudi.

Potaknut jednim mističnim iskustvom, Dr. Joseph S. Puleo ponovno je pronašao šest originalnih frekvencija zvuka u Bibliji, u Knjizi Brojeva! Pronađene frekvencije su: 396 Hz, 417 Hz, 528 Hz, 639 Hz, 741 Hz i 852 Hz, i odgovaraju frekvencijama stare solfeggio ljestvice.

Anemona brainwave "Solfeggio frequency " CD bazira se na šest navedenih solfeggio frekvencija, sudjelujući u obnavljanju drevnog znanja i duhovnih blagodati koje nam ove zvučne frekvencije pružaju.


Sadržaj CD-a : 6 instrumentalnih skladbi u trajanju od 58 minuta

  • 396 Hz – Oslobađanje Krivnje i Straha
  • 417 Hz – Razrješavanje Situacija i Podupiranje Promjene
  • 528 Hz – Transformacija i Čuda (Popravak DNK)
  • 639 Hz – Povezivanje/Odnosi
  • 741 Hz – Buđenje Intuicije
  • 852 Hz – Povratak Duhovnom Redu


Slogovi koji su korišteni za označavanje tonova solfeggio skale su:

Ut-Re-Mi-Fa-Sol-La, uzeti iz srednjovjekovne pjesme Ut Quent Laxis, gregorijanske crkvene pjesme posvećene Ivanu Krstitelju.

Ut queant laxis
Resonare fibris
Mira gestorum
Famuli tuorum
Solve polluti
Labii reatum
Sancte Iohannes

Za ove napjeve i njihove posebne tonove vjerovalo se da mogu dati silne duhovne blagoslove prilikom harmoničnog pjevanja religioznog mnoštva ljudi.

Autor David Hulse je proučavajući opise svakog originalnog sloga, te koristeći skrivene natuknice Websterovog rječnika i Originalnog Grčkog Apokrifa, otkrio da ove originalne frekvencije mogu biti korištene za :

Pretvaranje tuge u radost, pomaganje osobi da se poveže sa svojim Izvorom kako bi stvarala čuda, popravljanje DNK, povezivanje s duhovnom obitelji, rješavanje situacija i razvijanje intuicije, i konačno, za povratak duhovnom redu.

Kroz glazbu, ti tonovi mogu pomoći svim kanalima da ostanu otvoreni i da održavaju slobodan protok životne sile (Chi) kroz sistem čakri.

Upute o korištenju:

Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Opustite se u sjedećem ili ležećem položaju i zatvorite oči. Glasnoću glazbe podesite prema vlastitom osjećaju te se prepustite glazbenim vibracijama.

Upozorenje:

Brainwave tehnologija rada sa zvukom donijela je nebrojeno mnogo dobrobiti ljudima širom svijeta, no ipak, zdravi razum nalaže nam sugerirati da se prije korištenja ANEMONA CD-a obavezno posavjetujete s liječnikom. Akustični efekt može biti prejak, posebice za epileptičare, psihički oboljele osobe, srčane bolesnike, trudnice te osobe koje konzumiraju droge ili teške lijekove. Također se ne preporuča korištenje CD-a za vrijeme vožnje, prilikom rukovanja strojevima, kao ni u svim ostalim situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju.

Brainwave glazba nije zabavna glazba. Riječ je o posebno programiranoj glazbi sa specifičnim učinkom, pa stoga preporučamo da ju ne slušate dulje od 60 minuta dnevno. Ako se s ovom vrstom glazbe susrećete prvi puta, započnite s kraćim periodima slušanja te ih postupno produljujte.
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica.

Ukoliko se prilikom slušanja učestalo ili kroz duži period javljaju neugodne senzacije (npr. mučnina, glavobolja), moguće je da se radi o negativnom učinku, predoziranju ili preosjetljivosti osobe na ovu vrstu glazbe. U tom slučaju treba odmah prestati koristiti CD-e.

CD-ovi nisu namijenjeni za iscjeljivanje i kao takvi nisu zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.

Obzirom na sve navedeno, ANEMONA CD-e koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

 

Preslušajte glazbu klikom na dugme Play u donjem Youtube boxu. Za postizanje potpunog učinka potrebno je korištenje stereo slušalica.

Pročitajte iskustva Anemona korisnika OVDJE ...

 

 

NAPOMENA:
► OVO JE MP3 IZDANJE NAMIJENJENO ZA DOWNLOAD.
► DOWNLOAD LINKOVI ĆE BITI DOSTUPNI U MAILU KOJEG ĆETE PRIMITI NAKON IZVRŠENOG PLAĆANJA.
► NIJE MOGUĆE SLANJE POŠTOM!


PRIDRUŽITE SE PREKO 10.000 KORISNIKA U HRVATSKOJ I PREKO 177.248 KORISNIKA ANEMONA CD/MP3 U INOZEMSTVU!