Anemona - Baby - Mp3 download

5,00 €

Mlad si roditelj i imaš problema s uspavljivanjem svoje bebe?
Puštanje "Baby" glazbe za vrijeme pripreme za spavanje pomaže bebama i maloj djeci da se smire i lakše utonu u san.

Anemona "Baby" predstavlja prekrasan način na koji možeš obogatiti razvoj svoje bebe. Puštanje ove glazbe za vrijeme pripreme za spavanje, omogućava bebama i maloj djeci da se smire i puno brže i lakše utonu u san. S ovom muzikom u podlozi za vrijeme spavanja, osjećat će se emotivno zaštićenije i sigurnije, a tvoj će dom odisati ljubavlju. Jedinstveno prikladan za bebe i djecu do 36 mjeseci, ova glazba je jednako ugodna i za stariju djecu i ostale slušatelje - te kao takva čini učinkovitu i neizostavnu pomoć za umorne i napete majke.

Buduće majke također mogu imati koristi od slušanja ove glazbe. Redovno opuštanje uz ovu glazbu pomaže za vrijeme trudnoće. Nadalje, znano je da male bebe pozitivno reagiraju na poznatu glazbu, čak i kada su je prvi put čule još za vrijeme boravka u maternici. Stoga se nastavak korištenja ove glazbe nakon poroda može koristiti kao čudesan način za smirenje i udobnost tvoje bebe.

INDIGO REVIEW:
"Baby" spada u najnježnije uratke iz serijala Anemona glazbe. Osim ciljanog učinka na bebe i malu djecu, ova se glazba može koristiti i u trenucima opuštanja i meditiranja.  


Elementi glazbe:

  •  Umirujuća i suptilna melodija

Nježna instrumentalna melodija omogućuje iskustvo mira, blagostanja i opuštenosti. Istraživanja su pokazala da suptilna i harmonična muzika može olakšati uspavljivanje djeteta, kao i smanjiti razdraženost i plakanje.

  •  Zvukovi prirode

Prirodni zvuk vode i zrikavaca pruža dodatni osjećaj smirenosti i stvara ugodan i umirujući ambijent.

  •  Otkucaji srca

Istraživanja su pokazala da zvuk kontinuiranog otkucaja srca može biti izrazito učinkovit kod smirivanja beba i smanjivanja stresa kod odraslih. Ova snimka sadrži snimku srca u ritmu od 60 otkucaja/min., što odgovara otkucajima srca majke dok je odmorna i opuštena.

 

Preslušaj glazbu klikom na dugme Play u donjem Youtube boxu. Za postizanje potpunog učinka potrebno je korištenje stereo slušalica.

 

Pročitaj iskustva Anemona korisnika OVDJE ...

NAPOMENA:
► OVO JE MP3 IZDANJE NAMIJENJENO ZA DOWNLOAD.
► DOWNLOAD LINKOVI ĆE BITI DOSTUPNI U MAILU KOJEG ĆEŠ PRIMITI NAKON IZVRŠENOG PLAĆANJA.
► NIJE MOGUĆE SLANJE POŠTOM!


PRIDRUŽI SE PREKO 10.000 KORISNIKA U HRVATSKOJ I PREKO 177.248 KORISNIKA ANEMONA CD/MP3 U INOZEMSTVU!