Početna Web shop Glazba & Instrumenti Anemona brainwave MP3-ce Anemona - Delta meditation - Mp3 download

Anemona - Delta meditation - Mp3 download

5,00 €

Problemi sa spavanjem?
"Delta meditation"  generira delta valove koji ti omogućuju dubok odmor duha i tijela.

Brainwave tehnologija je nova spiritualna tehnologija rada sa zvukom, čiju djelotvornost prepoznaje sve širi krug korisnika. Ova tehnologija potiče našu moždanu aktivnost na rad na određenim frekvencijama koje se u svakodnevnom životu teško postižu. U pitanju je znanstvena metoda, koju su istražili mnogi svjetski stručnjaci.

Prednosti povećanja delta moždanih valova:

► Napredno iscjeljivanje tijela i uma
► Duboko opuštanje
► Povezivanje s nesvjesnim umom
► Poticanje intuicije i psihičkih sposobnosti
► Uvođenje u božansko znanje, unutarnje biće i osobni rast, preporod,oporavak od traume, iskustvo "jednote sa svemirom" (samadhi)
► Jačanje imunološkog sustava
► Smanjenje količine kortizola, hormona povezanog sa stresom i starenjem
► Povećanje razine DHEA hormona (usporava starenje i potiče pomlađivanje, poboljšava sposobnost razmišljanja u starijih ljudi te usporava napredovanje Alzheimerove bolesti)

INDIGO REVIEW:
Preporuka za osobe koje žele produbiti meditaciju, iskusiti dublje nivoe svijesti i ukloniti probleme sa spavanjem. 

Upute o korištenju:

Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Opustite se u sjedećem ili ležećem položaju i zatvorite oči. Glasnoću glazbe podesite prema vlastitom osjećaju te se prepustite glazbenim vibracijama.

Upozorenje:

Brainwave tehnologija rada sa zvukom donijela je nebrojeno mnogo dobrobiti ljudima širom svijeta, no ipak, zdravi razum nalaže nam sugerirati da se prije korištenja ANEMONA CD-a/Mp3-ca obavezno posavjetujete s liječnikom. Akustični efekt može biti prejak, posebice za epileptičare, psihički oboljele osobe, srčane bolesnike, trudnice te osobe koje konzumiraju droge ili teške lijekove. Također se ne preporuča korištenje CD-a/Mp3-ca za vrijeme vožnje, prilikom rukovanja strojevima, kao ni u svim ostalim situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju.

Brainwave glazba nije zabavna glazba. Riječ je o posebno programiranoj glazbi sa specifičnim učinkom, pa stoga preporučamo da ju ne slušate dulje od 60 minuta dnevno. Ako se s ovom vrstom glazbe susrećete prvi puta, započnite s kraćim periodima slušanja te ih postupno produljujte.
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica.

Ukoliko se prilikom slušanja učestalo ili kroz duži period javljaju neugodne senzacije (npr. mučnina, glavobolja), moguće je da se radi o negativnom učinku, predoziranju ili preosjetljivosti osobe na ovu vrstu glazbe. U tom slučaju treba odmah prestati koristiti CD-e/Mp3-ce.

CD-ovi/Mp3-ce nisu namijenjeni za iscjeljivanje i kao takvi nisu zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.

Obzirom na sve navedeno, ANEMONA CD-e/Mp3-ce koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

Preslušaj glazbu klikom na dugme Play u donjem Youtube boxu. Za postizanje potpunog učinka potrebno je korištenje stereo slušalica.

 

 

Pročitaj iskustva Anemona korisnika OVDJE ...
 

NAPOMENA:
► OVO JE MP3 IZDANJE NAMIJENJENO ZA DOWNLOAD.
► DOWNLOAD LINK ĆE BITI DOSTUPAN U MAILU KOJEG ĆEŠ PRIMITI NAKON IZVRŠENOG PLAĆANJA.
► NIJE MOGUĆE SLANJE POŠTOM!


PRIDRUŽI SE PREKO 10.000 KORISNIKA U HRVATSKOJ I PREKO 177.248 KORISNIKA ANEMONA CD/MP3 U INOZEMSTVU!