Početna Web shop Glazba & Instrumenti Anemona brainwave MP3-ce Anemona - Soul Journey - Mp3 download

Anemona - Soul Journey - Mp3 download

5,00 €

Ljubi sebe i druge i uvijek slušaj svoje srce i dušu.
Daniel Postružin

Susret s mojom dušom iznjedrio je i upute za izradu posebno programirane brainwave glazbe pod nazivom "Soul Journey". 

Glazba je višedimenzionalna, dizajnirana tako da te poveže s vlastitom dušom i srcem. Zamisli koje ti sve moguće darove donosi! Proširit će tvoju percepciju o svijetu koji te okružuje, pomoći da istinski zavoliš sebe i druge, širom otvoriš srce ovom čudu zvanom život i sjetiš se da si prije svega duhovno biće koje Bog neizmjerno voli.

Moguće je da će frekvencija glazbe početi djelovati na određenu čakru u kojoj ćeš osjećati ugodno strujanje, što je znak da se ispravlja problem koji sprječava tvoj daljnji razvoj, odnosno da se pojačava potrebna karakteristika (npr. samopouzdanje ili nježnost).

Mogao bi primiti konkretne uvide u vezi nekog problema ili nadahnuće na bilo kojem polju djelovanja - to vodstvo dolazi iz tebe samog.

Moguće je i da ćeš na unutarnjem planu vidjeti žive slike koje predstavljaju tvoje istinske želje. Time se zapravo razotkriva najintimniji sadržaj tvog srca i slike koje vidiš/osjećaš predstavljaju potencijalnu budućnost čije ostvarenje ovisi o tome hoćeš li sebe vjerno i hrabro slijediti.

Za potpun učinak glazbe molim te da koristiš slušalice. Možeš ju slobodno koristiti i kao pozadinu za vrijeme duhovnih tehnika koje inače koristiš.

Autor: Daniel Postružin
Korištena frekvencija: 9 Hz
Ukupno trajanje: 41:34

Upute o korištenju: Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Opusti se u sjedećem ili ležećem položaju i zatvori oči. Glasnoću glazbe podesi prema vlastitom osjećaju te se prepusti glazbenim vibracijama.

Upozorenje:

Brainwave tehnologija rada sa zvukom donijela je nebrojeno mnogo dobrobiti ljudima širom svijeta, no ipak, zdravi razum nalaže nam sugerirati da se prije korištenja ANEMONA mp3-ce obavezno posavjetujete s liječnikom. Akustični efekt može biti prejak, posebice za epileptičare, psihički oboljele osobe, srčane bolesnike, trudnice te osobe koje konzumiraju droge ili teške lijekove. Također se ne preporučuje korištenje ove glazbe za vrijeme vožnje, prilikom rukovanja strojevima, kao ni u svim ostalim situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju.

Brainwave glazba nije zabavna glazba. Riječ je o posebno programiranoj glazbi sa specifičnim učinkom, pa stoga preporučujemo da ju ne slušate dulje od 60 minuta dnevno. Ako se s ovom vrstom glazbe susrećete prvi puta, započnite s kraćim periodima slušanja te ih postupno produljujte.
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica.

Ukoliko se prilikom slušanja učestalo ili kroz duži period javljaju neugodne senzacije (npr. mučnina, glavobolja), moguće je da se radi o negativnom učinku, predoziranju ili preosjetljivosti osobe na ovu vrstu glazbe. U tom slučaju treba odmah prestati koristiti glazbu.

Anemona glazba nije namijenjena za iscjeljivanje i kao takva nije zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.

S obzirom na sve navedeno, ANEMONA glazbu koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

 

Pročitaj iskustva Anemona korisnika OVDJE ...

NAPOMENA:
► OVO JE MP3 IZDANJE NAMIJENJENO ZA DOWNLOAD.
► DOWNLOAD LINKOVI ĆE BITI DOSTUPNI U MAILU KOJEG ĆEŠ PRIMITI NAKON IZVRŠENOG PLAĆANJA.
► NIJE MOGUĆE SLANJE POŠTOM!