Početna Web shop Glazba za meditaciju Anemona brainwave MP3-ce Anemona - Pyramid Meditation 9/33 Hz - Mp3 download

Anemona - Pyramid Meditation 9/33 Hz - Mp3 download

9,16 € | 69,02 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Moćan razvoj svijesti uz pomoć zvučnih frekvencija.

Putem razumijevanja moći zvukova kao vozila za postizanje Božanske svijesti, mi uistinu možemo kreirati transformirajuće energije koje će raditi za dobrobit ove planete. Iako ovo znanje još nije dio uobičajene ljudske svijesti, mnogi postaju sve svjesniji moći zvuka. Kada znanje o zvuku bude u potpunosti regenerirano muzika neće biti samo puko sredstvo zabave, već vozilo za ulaz u druge dimenzije. Cijela planeta će tada širiti frekvencije božanske svijesti i biti u rezonanciji sa svetim zvukovima. 

Trajanje: 31:22 

Preslušaj glazbu klikom na dugme Play u donjem Youtube boxu. Za postizanje potpunog učinka potrebno je korištenje stereo slušalica.

 

Upute o korištenju:

Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Opusti se u sjedećem ili ležećem položaju i zatvori oči. Glasnoću glazbe podesi prema vlastitom osjećaju te se prepusti glazbenim vibracijama

Upozorenje:

Brainwave tehnologija rada sa zvukom donijela je nebrojeno mnogo dobrobiti ljudima širom svijeta, no ipak, zdravi razum nalaže nam sugerirati da se prije korištenja ANEMONA glazbe obavezno posavjetujete s liječnikom. Akustični efekt može biti prejak, posebice za epileptičare, psihički oboljele osobe, srčane bolesnike, trudnice te osobe koje konzumiraju droge ili teške lijekove. Također se ne preporuča korištenje glazbe za vrijeme vožnje, prilikom rukovanja strojevima, kao ni u svim ostalim situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju.

Brainwave glazba nije zabavna glazba. Riječ je o posebno programiranoj glazbi sa specifičnim učinkom, pa stoga preporučamo da ju ne slušate dulje od 60 minuta dnevno. Ako se s ovom vrstom glazbe susrećete prvi puta, započnite s kraćim periodima slušanja te ih postupno produljujte.
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica.

Ukoliko se prilikom slušanja učestalo ili kroz duži period javljaju neugodne senzacije (npr. mučnina, glavobolja), moguće je da se radi o negativnom učinku, predoziranju ili preosjetljivosti osobe na ovu vrstu glazbe. U tom slučaju treba odmah prestati koristiti glazbu.

Ova glazba nije namijenjena za iscjeljivanje i kao takva nije zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.

Obzirom na sve navedeno, ANEMONA glazbu koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

Pročitaj iskustva Anemona korisnika OVDJE ...
 

NAPOMENA:
► OVO JE MP3 IZDANJE NAMIJENJENO ZA DOWNLOAD.
► DOWNLOAD LINKOVI ĆE BITI DOSTUPNI U MAILU KOJEG ĆEŠ PRIMITI NAKON IZVRŠENOG PLAĆANJA.
► NIJE MOGUĆE SLANJE POŠTOM!


PRIDRUŽI SE PREKO 10.000 KORISNIKA U HRVATSKOJ I PREKO 177.248 KORISNIKA ANEMONA CD/MP3 U INOZEMSTVU!


 

Preuzmi
9,16 € | 69,02 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn