Anemona - 8 Hz - Mp3 download

5,00 €

Brain Hemispheric Synchronization Music.
Generiraju se alpha moždani valovi. Balansiranje lijeve i desne polovice našeg mozga - postizanje stanja zvano sinkronizacija moždanih polutki.

 

RAVNOTEŽA LIJEVE I DESNE POLUTKE MOZGA 

Ubrzava puni razvoj potencijala obje polutke mozga. Uravnotežuje rad lijeve i desne polutke mozga i kao posljedica toga:

  • potiče razvoj kreativnosti,
  • intuicije,
  • jača koncentraciju i
  • mentalnu oštrinu.

Autor: Daniel Postružin
Korištena frekvencija: 8 Hz
Ukupno trajanje: 40:50

 

ZNANOST O MOĆIMA ZVUKA

Znanost o zvuku kao terapijskom i transformirajućem sredstvu poznata je još od davnina. Drevne mistične tradicije Grčke, Rima, Egipta, Tibeta, Indije, te posebno drevne civilizacije Atlantide imali su ogromno znanje o zvuku kao primarnoj kreativnoj sili univerzuma te su tvrdili: "Svijet je Zvuk!". Oni su znali ono što današnja fizika tek sada razumije - sve postoji u stanju vibracija. Moderni fizičari danas potvrđuju da naše tijelo čine atomi i subatomske čestice koje vibriraju na određenim frekvencijama. Sve je energija koja ima svoju rezonantnu frekvenciju. Možda najbolji znanstveni rad o moći zvuka proveo je dr. Hans Jenny. On je nekih deset godina istraživao i mjerio efekt koji zvučne frekvencije imaju na oblik i formacije anorganskih materija. Rezultati su bili facinirajući. Dokazao je kako čisto anorganske tvari poput plastike, pudera, pasti itd. poprimaju organske oblike poput - ljudskih stanica ili mikroskopskog života nakon što su bili izloženi određenim frekvencijama zvuka. Prema dr. Jenny, harmonični oblici i harmonične frekvencije su međusobno povezeni. Ovaj fenomen je jedan od osnovnih principa iscjeljivanja zvukom, principa REZONANCIJE. Koncept bolesti koji su poznavali drevni mistici sastojao se u tome da kada određeni dio tijela oboli, njegova frekvencija se mijenja. Putem zvuka određene frekvencije tako je moguće ostvariti reverzni proces po principu REZONANCIJE te ponovno uspostaviti ravnotežu u tijelu.

Postoji još jedan koncept koji je bio poznat drevnim misticima a koji će uskoro, nadamo se, biti poznat i modernoj znanosti. To je koncept NAMJERE. To je razumijevanje da zvuk ima sposobnost da prenosi namjeru od onog koji proizvodi zvuk do primaoca. Namjera je energija iza zvuka. To je misao i želja koju imamo kada proizvodimo zvuk. Ako ste npr. ljuti, i u tom stanju proizvodite neki zvuk, njegov efekt će biti da će pobuđivati slična stanja u primatelju po principima rezonancije.
Dakle, možemo zaključiti da vrijedi formula: FREKVENCIJA + NAMJERA = ISCJELJENJE

MOĆ ZVUKA ZA SADAŠNJOST I BUDUĆNOST

Putem razumijevanja moći zvukova kao vozila za postizanje Božanske svijesti, mi uistinu možemo kreirati transformirajuće energije koje će raditi za dobrobit ove planete. Iako ovo znanje još nije dio uobičajene ljudske svijesti, mnogi postaju sve svjesniji moći zvuka. Kada znanje o zvuku bude u potpunosti regenerirano muzika neće biti samo puko sredstvo zabave, već vozilo za ulaz u druge dimenzije. Cijela planeta će tada širiti frekvencije božanske svijesti i biti u rezonanciji sa svetim zvukovima.

Upute o korištenju: Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Opusti se u sjedećem ili ležećem položaju i zatvori oči. Glasnoću glazbe podesi prema vlastitom osjećaju te se prepusti glazbenim vibracijama.

Upozorenje:

Brainwave tehnologija rada sa zvukom donijela je nebrojeno mnogo dobrobiti ljudima širom svijeta, no ipak, zdravi razum nalaže nam sugerirati da se prije korištenja ANEMONA mp3-ce obavezno posavjetujete s liječnikom. Akustični efekt može biti prejak, posebice za epileptičare, psihički oboljele osobe, srčane bolesnike, trudnice te osobe koje konzumiraju droge ili teške lijekove. Također se ne preporučuje korištenje ove glazbe za vrijeme vožnje, prilikom rukovanja strojevima, kao ni u svim ostalim situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju.

Brainwave glazba nije zabavna glazba. Riječ je o posebno programiranoj glazbi sa specifičnim učinkom, pa stoga preporučujemo da ju ne slušate dulje od 60 minuta dnevno. Ako se s ovom vrstom glazbe susrećete prvi puta, započnite s kraćim periodima slušanja te ih postupno produljujte.
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica.

Ukoliko se prilikom slušanja učestalo ili kroz duži period javljaju neugodne senzacije (npr. mučnina, glavobolja), moguće je da se radi o negativnom učinku, predoziranju ili preosjetljivosti osobe na ovu vrstu glazbe. U tom slučaju treba odmah prestati koristiti glazbu.

Anemona glazba nije namijenjena za iscjeljivanje i kao takva nije zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.

S obzirom na sve navedeno, ANEMONA glazbu koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

Pročitaj iskustva Anemona korisnika OVDJE ...

NAPOMENA:
► OVO JE MP3 IZDANJE NAMIJENJENO ZA DOWNLOAD.
► DOWNLOAD LINKOVI ĆE BITI DOSTUPNI U MAILU KOJEG ĆEŠ PRIMITI NAKON IZVRŠENOG PLAĆANJA.
► NIJE MOGUĆE SLANJE POŠTOM!