Početna Web shop Glazba & Instrumenti Anemona brainwave CD-ovi Anemona - Astral projection & lucid dream - CD

Anemona - Astral projection & lucid dream - CD

8,00 €

Kako postići astralnu projekciju i lucidne snove?
"Astral projection & lucid dream" CD na jednostavan način stimulira širenje tvoje svjesnosti van granica fizičkog tijela.

Lucidan san je onaj san u kojem je sanjač svjestan da sanja. Kada je sanjač lucidan, može svjesno manipulirati iskustvom u okružju sna. Takvi snovi mogu biti vrlo živopisni, ovisno o samoj razini svijesti sanjača. Lucidan san je ujedno pretkorak, odskočna daska za ostvarenje astralne projekcije.

Astralna projekcija (astralno putovanje) označava napuštanje fizičkog tijela i svjesno putovanje u suptilnom (astralnom) tijelu u više, astralne nivoe egzistencije.

Iako su svi sposobni doživjeti ih, lucidan san i astralna projekcija događaju se spontano vrlo rijetko ili tek uslijed dugotrajne i posvećene spiritualne prakse.

Brainwave tehnologija rada sa zvukom uvelike olakšava i pospješuje ovaj proces. Djelovanjem specifičnih zvučnih vibracija na mozak slušatelja postižu se uvjeti potrebni za ciljano poticanje lucidnog sna i astralne projekcije.


Slušanje ovog CD-a pospješuje:

  • opuštanje tijela
  • širenje svijesti izvan granice tijela
  • živopisnost snova
  • pamćenje snova
  • postizanje lucidnog sanjanja
  • postizanje svjesne vantjelesne projekcije.
     

INDIGO REVIEW:
Definitivna preporuka ako imaš problema s pamćenjem svojih snova.

 


Napomena:

Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Neposredno prije odlaska na spavanje potrebno je leći na leđa, zatvoriti oči i pustiti CD. Glasnoću glazbe treba podesiti prema vlastitom osjećaju te se prepustiti glazbenim vibracijama.

Pravu astralnu projekciju često prate zvukovi zujanja i šištanja, ukočenost fizičkog tijela, različite vizualne pojave i druge prolazne senzacije. Iz tog razloga ovaj CD namijenjen je isključivo naprednim praktikantima samorazvoja koji su dobro upoznati s tim područjem.

Brainwave tehnologija rada sa zvukom donijela je nebrojeno mnogo dobrobiti ljudima širom svijeta, no ipak, zdravi razum nalaže nam sugerirati da se prije korištenja ANEMONA CD-a obavezno posavjetujete s liječnikom. Akustični efekt može biti prejak, posebice za epileptičare, psihički oboljele osobe, srčane bolesnike, trudnice te osobe koje konzumiraju droge ili teške lijekove. Također se ne preporučuje korištenje CD-a za vrijeme vožnje, prilikom rukovanja strojevima, kao ni u svim ostalim situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju.

Brainwave glazba nije zabavna glazba. Riječ je o posebno programiranoj glazbi sa specifičnim učinkom, pa stoga preporučujemo da ju ne slušate dulje od 60 minuta dnevno. Ako se s ovom vrstom glazbe susrećete prvi puta, započnite s kraćim periodima slušanja te ih postupno produljujte.
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica.

Ukoliko se prilikom slušanja učestalo ili kroz duži period javljaju neugodne senzacije (npr. mučnina, glavobolja), moguće je da se radi o negativnom učinku, predoziranju ili preosjetljivosti osobe na ovu vrstu glazbe. U tom slučaju treba odmah prestati koristiti CD-e.

CD-ovi nisu namijenjeni za iscjeljivanje i kao takvi nisu zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.

S obzirom na sve navedeno, ANEMONA CD-e koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

 

Preslušaj glazbu klikom na dugme Play u donjem Youtube boxu. Za postizanje potpunog učinka potrebno je korištenje stereo slušalica.

Pročitaj iskustva Anemona korisnika OVDJE ...


PRIDRUŽI SE PREKO 10.000 KORISNIKA U HRVATSKOJ I PREKO 177.248 KORISNIKA ANEMONA CD/MP3 U INOZEMSTVU!