Anemona - Alpha - CD

96,00 kn | 12,74 €
Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn

Kako postati kreativniji, rješavati probleme i pronalaziti nove ideje?
Slušanjem "Alpha" CD-a možeš brzo ući u blagotvorno alpha stanje i otključati svoj puni mentalni potencijal.

  • Kada si istinski opušten, aktivnost tvog mozga usporava iz bržih Beta obrazaca u nježnije Alfa valove. Tvoja svjesnost se širi. Svježa kreativna energija počinje teći. Strahovi nestaju. Doživljavaš iskustvo oslobađajućeg osjećaja mira i blagostanja.
  • Alpha program se najčešće preporuča kod tretiranja stresa. On je izvrstan za rješavanje problema, pronalaženje novih ideja i prakticiranje kreativne vizualizacije.
  • Odaberi Alpha program kada želiš postići duboku razinu opuštenosti koja je toliko bitna za tvoje zdravlje i blagostanje.
  • Analgetsko djelovanje, bolje pamćenje i postizanje smirenosti samo su neke od dobrobiti koje se postižu slušanjem ovog CD-a. Posebno ga preporučamo kod slučajeva hiperaktivnosti.

UKUPNO TRAJANJE: 39:40
 

INDIGO REVIEW:
Nebrojeno smo puta dobili povratnu informaciju korisnika kako ova glazba pomaže u bržem i lakšem učenju.  

 

 

Upute o korištenju:

Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Opusti se u sjedećem ili ležećem položaju i zatvori oči. Glasnoću glazbe podesi prema vlastitom osjećaju te se prepusti glazbenim vibracijama.

Upozorenje:

Brainwave tehnologija rada sa zvukom donijela je nebrojeno mnogo dobrobiti ljudima širom svijeta, no ipak, zdravi razum nalaže nam sugerirati da se prije korištenja ANEMONA CD-a obavezno posavjetujete s liječnikom. Akustični efekt može biti prejak, posebice za epileptičare, psihički oboljele osobe, srčane bolesnike, trudnice te osobe koje konzumiraju droge ili teške lijekove. Također se ne preporuča korištenje CD-a za vrijeme vožnje, prilikom rukovanja strojevima, kao ni u svim ostalim situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju.

Brainwave glazba nije zabavna glazba. Riječ je o posebno programiranoj glazbi sa specifičnim učinkom, pa stoga preporučamo da ju ne slušate dulje od 60 minuta dnevno. Ako se s ovom vrstom glazbe susrećete prvi puta, započnite s kraćim periodima slušanja te ih postupno produljujte.
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica.

Ukoliko se prilikom slušanja učestalo ili kroz duži period javljaju neugodne senzacije (npr. mučnina, glavobolja), moguće je da se radi o negativnom učinku, predoziranju ili preosjetljivosti osobe na ovu vrstu glazbe. U tom slučaju treba odmah prestati koristiti CD-e.

CD-ovi nisu namijenjeni za iscjeljivanje i kao takvi nisu zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.

Obzirom na sve navedeno, ANEMONA CD-e koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

 

Preslušaj glazbu klikom na dugme Play u donjem Youtube boxu. Za postizanje potpunog učinka potrebno je korištenje stereo slušalica.


 

Pročitaj iskustva Anemona korisnika OVDJE ...

PRIDRUŽI SE PREKO 10.000 KORISNIKA U HRVATSKOJ I PREKO 177.248 KORISNIKA ANEMONA CD/MP3 U INOZEMSTVU!

 

96,00 kn | 12,74 €
Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn