Početna Web shop Glazba & Instrumenti Anemona brainwave CD-ovi Anemona - Brainwave music for cats and dogs - CD

Anemona - Brainwave music for cats and dogs - CD

8,00 €

I ljubimci vole glazbu!
Glazba na ovom izdanju programirana je u theta frekvenciji i pozitivno utječe na vašeg psa ili mačku.

Mnogi se vlasnici susreću sa problemom u ponašanju svojih kućnih ljubimaca kada ih trebaju ostaviti same kod kuće. Takve životinje su često nesretne, anksiozne, depresivne ili pokazuju agresiju koja se očituje u uništavanju namještaja, neprekidnom glasnom lajanju i sl.

Ljubimci ne vole biti sami bez ljudskog društva jer su im oni oslonac i glavni izvor sigurnosti. Pošto mnogi rade po cijele dane, kako onda pomoći ljubimcu da bez stresa i posljedica boravi sam u zatvorenom prostoru?

Nakon više od 10 godina rada na brainwave terapijskoj glazbi za ljude i velikog uspjeha svih naših izdanja (pod nazivom Anemona) koja pomažu ljudima za opuštanje i pojačavanje osobne energije, kao posljedica problema koje smo iskusili s našim životinjama svjetlo dana ugledalo je ovo novo izdanje "Brainwave glazbe za pse i mačke".

Na ovom CD-u se ne nalazi klasična glazba ili lagane pjesme, a koje se najčešće mogu pronaći na CD-ovima namijenjenim životinjama.
Ne umanjujući učinkovitost klasične glazbe, potrebno je napomenuti da je posebno programirana brainwave glazba zasebna i ciljana znanstvena metoda koja koristi posebno ugođene zvučne valove s ciljanim učinkom. Njenu djelotvornost odavno su potvrdili svjetski znanstvenici.

Otkriveno je da se moždani valovi životinja primarno nalaze u theta rasponu u kojem dominiraju povišena intuicija i emocije, što objašnjava njihovu sposobnost da predosjete potres ili dolazak svog vlasnika.
Frekvencija moždanih valova životinja se najčešće kreće u rasponu od 4-7 Hz, a to se povezuje sa snom, pospanošću i dubokom relaksacijom. Upravo ono što je našim ljubimcima najpotrebnije.


Posebno programirana glazba može pozitivno utjecati na pse, mačke i ostale životinje u trenucima kada proživljavaju:

  • stres,
  • nemir,
  • strah,
  • agresivnost i
  • depresiju.

Pošto su theta moždani valovi prirodno stanje vašeg ljubimca, ovaj brainwave CD generira theta frekvenciju pomažući mu da se opusti i smiri.
Naši ljubimci ne mogu si pomoći, stoga je na nama ljudima da se pobrinemo za njih. Njihova sreća i zdravlje naša su odgovornost. Izbalansirana životinja je sretna životinja, naš najbolji prijatelj i sustanar.

Budi među prvima koji će ponuditi svojem ljubimcu ovu jedinstvenu priliku i tako zaraditi njihovu zahvalnost i ljubav. Ovaj CD jedinstven je na europskom i svjetskom tržištu.

Posebna preporuka za:

  • veterinare kod kojih dolaze bolesne i nemirne životinje
  • skloništa i azile napuštenih pasa i mačaka kojima je svaka pomoć neophodna
  • vlasnicima koji su često odsutni iz svojih domova
  • svima koji vole svoje ljubimce i žele da budu sretni

Pusti glazbu s ovog CD-a u pozadini kada je tvoj ljubimac sam kod kuće kako bi mu osigurao ugodnu, zaštićenu i opuštajuću atmosferu.
Postani i ti član čopora zadovoljnih i sretnih vlasnika i njihovih ljubimaca!

 

 

Iskustva Anemona korisnika >>>
 

PRIDRUŽI SE PREKO 10.000 KORISNIKA U HRVATSKOJ I PREKO 177.248 KORISNIKA ANEMONA CD/MP3 U INOZEMSTVU!