Anemona - Baby - CD

12,74 €

Mlad si roditelj i imaš problema s uspavljivanjem svoje bebe?
Puštanje "Baby" CD-a za vrijeme pripreme za spavanje pomaže bebama i maloj djeci da se smire i lakše utonu san.

Anemona "Baby" CD predstavlja prekrasan način na koji možeš obogatiti razvoj svoje bebe. Puštanje ovog CD-a za vrijeme pripreme za spavanje, omogućava bebama i maloj djeci da se smire i puno brže i lakše utonu u san. S ovom muzikom u podlozi za vrijeme spavanja, osjećat će se emotivno zaštićenije i sigurnije, a tvoj će dom odisati ljubavlju. Jedinstveno prikladan za bebe i djecu do 36 mjeseci, ovaj CD je jednako ugodan i za stariju djecu i ostale slušatelje - te kao takav čini učinkovitu i neizostavnu pomoć za umorne i napete majke.

Buduće majke također mogu imati koristi od slušanja ovog CD-a. Redovno opuštanje uz ovu glazbu pomaže za vrijeme trudnoće. Nadalje, znano je da male bebe pozitivno reagiraju na poznatu glazbu, čak i kada su je prvi put čule još za vrijeme boravka u maternici. Stoga se nastavak korištenja ovog CD-a nakon poroda može koristiti kao čudesan način za smirenje i udobnost tvoje bebe.

Elementi CD-a:

  •  Umirujuća i suptilna melodija

Nježna instrumentalna melodija omogućuje iskustvo mira, blagostanja i opuštenosti. Istraživanja su pokazala da suptilna i harmonična muzika može olakšati uspavljivanje djeteta, kao i smanjiti razdraženost i plakanje.

  •  Zvukovi prirode

Prirodni zvuk vode i zrikavaca pruža dodatni osjećaj smirenosti i stvara ugodan i umirujući ambijent.

  •  Otkucaji srca

Istraživanja su pokazala da zvuk kontinuiranog otkucaja srca može biti izrazito učinkovit kod smirivanja beba i smanjivanja stresa kod odraslih. Ova snimka sadrži snimku srca u ritmu od 60 otkucaja/min., što odgovara otkucajima srca majke dok je odmorna i opuštena.

 

 

Preslušaj glazbu klikom na dugme Play u donjem Youtube boxu. Za postizanje potpunog učinka potrebno je korištenje stereo slušalica.

 

Pročitaj iskustva Anemona korisnika OVDJE ...


PRIDRUŽI SE PREKO 10.000 KORISNIKA U HRVATSKOJ I PREKO 177.248 KORISNIKA ANEMONA CD/MP3 U INOZEMSTVU!