Anemona - E-chakra - CD

8,00 €

Kako na lagan način postići harmoniju cijelog tijela?
"E-chakra" CD je komponiran u različitim frekvencijama koje energiziraju i balansiraju svih sedam čakri.

Ovo je posebno programiran brainwave cd namijenjen za relaksaciju i pomoć pri balansiranju čakri i biopolja. Komponiran je u raznim frekvencijskim rasponima čijim se slušanjem već nakon nekoliko minuta, posebno uz upotrebu stereo slušalica, dešava pozitivan učinak energiziranja, uravnoteženja i postizanja harmoničnijeg rada cijelog tijela na fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou.

Prilikom slušanja moguća su određena čišćenja i senzacije (strujanje, trnci, pritisak, mučnina, bolovi, otpuštanje emocija...) a koja se dešavaju uslijed reguliranja energetskog protoka kroz ljudski energetski sustav (čakre i meridijane). Ukoliko osjetiš navedene senzacije, molimo doziraj upotrebu CD-a.

INDIGO REVIEW:
Moć glazbe ponekad je nevjerojatna. Imamo osjećaj kao da u pozadini ovog izdanja stoji neka nevidljiva inteligencija koja "pronalazi" slaba mjesta na auri i zatim stvara harmoničan protok energije. Izvrsno rješenje za uklanjanje blokada! 

Upute o korištenju:

Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica. Opustite se u sjedećem ili ležećem položaju i zatvorite oči. Glasnoću glazbe podesite prema vlastitom osjećaju te se prepustite glazbenim vibracijama.

Upozorenje:

Brainwave tehnologija rada sa zvukom donijela je nebrojeno mnogo dobrobiti ljudima širom svijeta, no ipak, zdravi razum nalaže nam sugerirati da se prije korištenja ANEMONA CD-a obavezno posavjetujete s liječnikom. Akustični efekt može biti prejak, posebice za epileptičare, psihički oboljele osobe, srčane bolesnike, trudnice te osobe koje konzumiraju droge ili teške lijekove. Također se ne preporuča korištenje CD-a za vrijeme vožnje, prilikom rukovanja strojevima, kao ni u svim ostalim situacijama koje zahtijevaju pojačanu pažnju.

Brainwave glazba nije zabavna glazba. Riječ je o posebno programiranoj glazbi sa specifičnim učinkom, pa stoga preporučamo da ju ne slušate dulje od 60 minuta dnevno. Ako se s ovom vrstom glazbe susrećete prvi puta, započnite s kraćim periodima slušanja te ih postupno produljujte.
Za potpun učinak potrebno je korištenje stereo slušalica.

Ukoliko se prilikom slušanja učestalo ili kroz duži period javljaju neugodne senzacije (npr. mučnina, glavobolja), moguće je da se radi o negativnom učinku, predoziranju ili preosjetljivosti osobe na ovu vrstu glazbe. U tom slučaju treba odmah prestati koristiti CD-e.

CD-ovi nisu namijenjeni za iscjeljivanje i kao takvi nisu zamjena za liječnički tretman ili medicinski preparat. Za sva medicinska stanja obavezno konzultirajte liječnika.

Obzirom na sve navedeno, ANEMONA CD-e koristite isključivo na vlastitu odgovornost.

 

Preslušaj glazbu klikom na dugme Play u donjem Youtube boxu. Za postizanje potpunog učinka potrebno je korištenje stereo slušalica.

 


 

Pročitaj iskustva Anemona korisnika OVDJE ...
 

PRIDRUŽI SE PREKO 10.000 KORISNIKA U HRVATSKOJ I PREKO 177.248 KORISNIKA ANEMONA CD/MP3 U INOZEMSTVU!