Početna Web shop Ideje za poklon & Wellness Viskovi i biotenzori Visak od orgonita s kristalom Tigrovog oka

Visak od orgonita s kristalom Tigrovog oka

20,00 €

Visak od orgonita s kristalom Tigrovog oka predstavlja poseban radiestezijski alat koji kombinira estetski dizajn, orgonitsku tehnologiju i energiju kristala Tigrovog oka.

Ovaj visak koristi se u praksi radiestezije, metodi koja uključuje korištenje posebnih instrumenata, poput viskova, za otkrivanje i mjerenje različitih energija.

Značajke proizvoda:

Orgonitska tehnologija: Visak je izrađen od smole obogaćene metalnim česticama, poput bakra i aluminija, čime se stvara orgonski uređaj koji može konvertirati negativnu energiju u pozitivnu.

Kristal Tigrovog oka: Središnji dio viska sadrži kristal Tigrovog oka, vrlo prepoznatljiv po svojim karakterističnim trakama koje podsjećaju na tigra. Ovaj kamen često se povezuje sa zaštitom, samopouzdanjem i energetskim balansom.

Radiestezijski alat: Visak se koristi kao visak za radiesteziju, omogućujući korisnicima da postavljaju pitanja ili istražuju energijske tokove pomoću oscilacija ili pokreta viska.

Estetski privlačan dizajn: Osim funkcionalnosti, visak je oblikovan s pažnjom prema estetici kako bi bio ugodan za nošenje ili korištenje u praksi radiestezije.

Energetske prednosti: Praktičari radiestezije tvrde da ovakvi viskovi mogu pomoći u balansiranju energija, pronalaženju odgovora na postavljena pitanja te podržavanju općeg blagostanja.

Dimenzije i praktičnost: Dimenzije viska su prilagođene tako da se lako koristi u radu s radiestezijskim metodama, a istovremeno su prikladne za nošenje kao privjesak.

  • Porijeklo: Indija
  • Neto težina: 0,02 kg
  • Dimenzije: 3,5x1,5 (cm)
  • Materijali/Sastojci: Kristali, smola, metali

Upozorenje: Orgonit nije medicinski uređaj i ne može se koristiti za liječenje bilo kakvih bolesti.

Očekivani rok isporuke: 5-7 RADNIH DANA
ZA OVAJ PROIZVOD NIJE MOGUĆA KUPNJA/OSOBNO PREUZIMANJE U FIZIČKOJ POSLOVNICI.