Početna Web shop Ideje za poklon & Wellness Viskovi i biotenzori Biotenzor - alat za otkrivanje energetskih polja i poremećaja

Biotenzor - alat za otkrivanje energetskih polja i poremećaja

52,98 €

Otkrijte tajne energetskih polja i poremećaja s Biotenzorom - inovativnim alatom koji će proširiti vašu svijest i transformirati vašu percepciju! Uz pomoć Biotenzora otvorit ćete se novim razinama svjesnosti i otkriti suptilne energetske tokove koji vas okružuju. Drška i oscilirajuća kuglica biotenzora izrađeni su od gorskog kristala.

Jedinstvena karakteristika Biotenzora je kuglica na vrhu, izrađena od vrhunskog gorskog kristala. Ovaj dragulj prirode ima izvanredne energetske osobine koje pojačavaju osjetljivost Biotenzora i omogućuju vam da dublje zaronite u energetska polja koja vas okružuju. Zahvaljujući ovoj posebnoj konstrukciji, Biotenzori su nevjerojatno precizni i pouzdani u otkrivanju različitih energija koje inače možda ne biste primijetili.

Kao alat za otkrivanje energetskih polja, Biotenzori su neprocjenjivi za praktičare alternativne medicine, terapeute, bioenergetičare i sve one koji su zainteresirani za istraživanje suptilnih energija. Mogu vam pomoći u dijagnosticiranju energetskih poremećaja, kao i u pronalaženju ravnoteže i harmonije u vašem okruženju.

Uz Biotenzore, imate priliku proširiti svoje intuitivne sposobnosti i razviti dublje razumijevanje vaše povezanosti s energetskim poljima. Bez obzira jeste li novi u ovom području ili iskusni praktičar, Biotenzori će vam pomoći da istražite nove horizonte svijesti i steknete uvid koji će vas oduševiti.

Ne propustite priliku da otkrijete moć Biotenzora i njihovu sposobnost da vam pomognu u otkrivanju i balansiranju energetskih polja. Krenite na svoje putovanje otkrivanja i preplavite svoj život snagom energetskih polja s Biotenzorima - vašim ključem za dublje razumijevanje i transformaciju.


Dimenzije:

Ručka: cca 1,8 x 8 cm
Kristalna kuglica na vrhu biotenzora: cca 1,2 cm
Žica je izrađena od metala bez nikla (oko 20 cm); ukupna duljina cca. 29 cm.

Isporučuje se u poklon pakiranju.