Početna Web shop Ideje za poklon & Wellness Ultralagana ležaljka s mrežom Restry - Udobnost i zaštita od kukaca za savršen odmor na otvorenom

Ultralagana ležaljka s mrežom Restry - Udobnost i zaštita od kukaca za savršen odmor na otvorenom

22,99 € | 173,22 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Upustite se u savršeno opuštanje u udobnosti i praktičnosti našeg ultralagane ležaljke s mrežom Restry. Ova izvanredna ležaljka spaja udobnost, lagani dizajn i visoku izdržljivost kako biste uživali u svakom trenutku na otvorenom.

  • Viseća ležaljka sa zaštitom od kukaca
  • Za udoban boravak u prirodi
  • Čvrsta i visokokvalitetna – stabilna i sigurna za ležanje

Naša viseća ležaljka je idealna za sve ljubitelje prirode, kampere ili jednostavno za one koji žele provesti kvalitetno vrijeme u dvorištu. Zahvaljujući svestranom dizajnu, možete je lako postaviti bilo gdje - bilo da je to na drvetu, terasi ili bilo kojoj drugoj čvrstoj površini.

Jedna od glavnih značajki naše ležaljke je integrirana mreža za zaštitu od komaraca i muha. Ova mreža omogućava vam da se opustite bez brige o dosadnim kukcima koji mogu pokvariti vaše vrijeme na otvorenom. Uživajte u svježem zraku i predivnom pogledu bez neželjenih gostiju.

Naša ležaljka dolazi s konopcima i čvrstim remenima koji omogućavaju sigurno i stabilno postavljanje. Bez obzira na to jeste li na planinarenju ili jednostavno ležite u dvorištu, možete biti sigurni da će ležaljka ostati čvrsto pričvršćena, pružajući vam potpuno povjerenje u njezinu pouzdanost.

Uz dva karabinera, postavljanje ležaljke je brzo i jednostavno. Samo je zakvačite na željenu površinu i spremni ste za opuštanje. Karabineri su izrađeni od visokokvalitetnih materijala kako bi osigurali sigurnost i izdržljivost.

Također smo uključili vanjski džep/spremnik koji vam omogućava da držite svoje osobne predmete nadohvat ruke. Bez obzira na to trebate li svoj mobitel, knjigu ili bocu vode, možete ih jednostavno smjestiti u ovaj praktičan spremnik i uživati u svom opuštanju bez ometanja.

Udobnost, izdržljivost i praktičnost čine našu ultralaganu ležaljku s mrežom Restry savršenim izborom za sve ljubitelje otvorenog prostora. Oplemenite svoje avanture ili trenutke odmora i osigurajte si nevjerojatno iskustvo s našom ležaljkom koja vam pruža zaštitu i udobnost koju zaslužujete.

Materijali: Najlon, poliuretanska tkanina, poliester

Slikoviti prikaz funkcionalnosti:

1) Viseća ležaljka
2) Zaštitna mreža od kukaca
3) Konopci
4) Čvrsti remeni
5) Dva karabinera
6) Vanjski džep/spremnik

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA
NAPOMENA: Ovaj proizvod dostavlja se na vašu adresu direktno sa skladišta dobavljača, stoga nije moguća kupovina/preuzimanje u fizičkoj poslovnici.

22,99 € | 173,22 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn