Početna Web shop Ideje za poklon & Wellness SPIRITUALNI SET | E-chakra CD + Baby CD + Brain massage CD + Indigo anđeli kartice

SPIRITUALNI SET | E-chakra CD + Baby CD + Brain massage CD + Indigo anđeli kartice

22,14 €

Prelijep duhovan poklon!

Set uključuje:

1) Anemona - E-cakra CD

Ovo je posebno programiran brainwave cd namijenjen za relaksaciju i pomoć pri balansiranju čakri i biopolja. Komponiran je u raznim frekvencijskim rasponima čijim se slušanjem već nakon nekoliko minuta, posebno uz upotrebu stereo slušalica, dešava pozitivan učinak energiziranja, uravnoteženja i postizanja harmoničnijeg rada cijelog tijela na fizičkom, mentalnom, emotivnom i duhovnom nivou.


2) Anemona - Baby CD

Puštanje ovog CD-a za vrijeme pripreme za spavanje, omogućava bebama i maloj djeci da se smire i puno brže i lakše utonu u san. S ovom muzikom u podlozi za vrijeme spavanja, osjećat će se emotivno zaštićenije i sigurnije, a tvoj će dom odisati ljubavlju. 


3) Anemona - Brain massage CD

"Brain Massage" CD omogućuje poticanje mozga na induciranje obrazaca moždanih valova koji odgovaraju dubokoj opuštenosti te slušatelju pruža doživljaj holističke masaže.


4) Indigo anđeli - kartice

 Uz pomoć kartica možeš dobiti odgovor na neko konkretno pitanje, a ponekad će te tema kartice koju ćeš nasumce izvući pratiti cijeli dan ili period života kroz koji trenutno prolaziš. Dok jedne kartice nose izravnu poruku, druge ti ostavljaju prostor za kontemplaciju i promišljanje.

 

NAPOMENA: KUPNJA OVOG PROIZVODA NIJE MOGUĆA U FIZIČKOJ POSLOVNICI!