Početna Web shop Ideje za poklon & Wellness Spirent - 26-dijelni Set za Manikuru

Spirent - 26-dijelni Set za Manikuru

21,99 € | 165,68 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn 

Osvježite svoju rutinu njege noktiju s našim Spirent setom i pretvorite je u ugodnu i opuštajuću aktivnost.

Zaboravite na čekanje reda u salonu ili nelagodu izuvanja cipela - sada možete udobno sjesti, stvoriti ugođaj vlastitog spa salona i uživati u njegovanju noktiju kod kuće.

Sigurno i Bez Boli

Naš ergonomski dizajniran set osigurava da nema povreda tijekom podrezivanja noktiju. Zaboravite na bol, posjekotine ili ozljede.

Uštedite Na Tretmanima

Zaboravite na skupe posjete kozmetičkim salonima. Naš set omogućuje vam da sami oblikujete nokte na rukama i nogama, uključujući i tretmane za urasle nokte.

Jednostavna Uporaba

Pribor s ergonomskim dizajnom čini uređivanje noktiju brzim i bezbolnim, čak i za najmlađe. Više se nećete boriti s dječjom otpornošću na podrezivanje noktiju.

Vrhunska Kvaliteta

Naše alatke izrađene su od visokokvalitetnog čelika koji ostaje oštar godinama. Ne morate se brinuti o istupljenim ili oštećenim alatkama čak ni nakon godina uporabe.

Riješite Se Uraslih Noktiju

Izrastani nokti, kožica i zadebljanja više neće predstavljati problem. Naš set dolazi s alatkama koje brzo i bezbolno rješavaju ove probleme.

Uvijek Uređeni Nokti i Obrve

S kompaktnim dizajnom, naš minijaturni set stane u svaku torbu i osigurava vam da uvijek imate uredne nokte. Također, dolaze i dodaci za njegu lica, pa možete oblikovati i srediti obrve kad god poželite.

Precizno Podrezivanje

Zakrivljeni vrhovi škarica omogućuju bezbolno skraćivanje mekih i tvrdih noktiju. Naše alatke izrađene su od nehrđajućeg čelika i osiguravaju precizno rezanje bez pucanja.

Uz Spirent set, njega noktiju postaje jednostavna, bezbolna i opuštajuća rutina koju možete obaviti kod kuće. Osvježite svoj izgled i uživajte u zdravim, urednim noktima i obrvama.

Očekivani rok isporuke: 1-5 RADNIH DANA.
NAPOMENA: Ovaj proizvod dostavlja se na vašu adresu direktno sa skladišta dobavljača, stoga nije moguća kupovina/preuzimanje u fizičkoj poslovnici.

21,99 € | 165,68 kn

Fiksni tečaj: 1 EUR = 7,53450 kn